Maiken Fruergaard og Sara Thygesen. Foto @ Annette Vollertzen

Swiss Open: Svære kampe venter de danske spillere

Loading

I dagens kampe ved Swiss Open er der danskere i kamp i fire ud af fem rækker. Det bliver dog ikke nogen dans på roser for de danske spillere, da alle står over for kompetent modstand.
Første danskerkamp på programmet er i damedouble, hvor Maiken Fruergaard/Sara Thygesen skal møde de tredjeseedede japanere Naoko Fukuman/Kurumi Yonao. Der er hele 36 pladsers forskel på verdensrangsten mellem de to par. Danskerne er nummer 46, mens japanerne er nummer 10. Så det bliver noget af en opgave de danske piger skal på her ved Swiss Open.

Efter denne skal unge Mathias Christiansen/David Daugaard op imod All England-semifinalisterne V Shem Goh/Wee Kiong Tan fra Malaysia. Her venter der danskerne en meget vanskelig opgave, da det malaysiske par er i topform i øjeblikket samt ligger 26 pladser over Christiansen/Daugaard på verdensranglisten.

Et andet dansk herredouble-par Kim Astrup/Anders Skaarup skal forsøge at forsætte deres imponerende spil fra i går, da de slog et seedet japansk par. I dag møder de Chen Hung Ling/Chi-Lin Wang fra Taiwan. Danskerne har vundet deres hidtil eneste opgør og det var ved Swiss Open sidste år, hvor der måtte tre tætte sæt til for at afgøre kampen. Så det bliver med garanti en spændende kamp.

Fortsætter de unge danskere med at imponere?
Sidste uges Portuguese International-vinder Mia Blichfeldt skal på en svær opgave imod Busanan Ongbumrungphan fra Thailand, som har slået Mia to gange tidligere. Dog har Mia spillet rigtig flot på det seneste og kan måske overraske thailænderen i morgen. Danskeren må dog siges at være underdog til kampen i dag.
Sidste danskerkamp er med Anders Antonsen som møder Tzu Wei Wang fra Taiwan. Taiwaneseren er to pladser højere på verdensranglisten end danskeren, men Antonsen har været godt spillende i turneringen indtil videre, hvilket gik ud over Ueda fra Japan i første runde.

Kampene ved Swiss Open starter fra klokken 12 af, hvor danskerne spiller løbende.

Følg med her: Resultater fra Swiss Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

3 Kommentarer

  1. Nogen der har et link til dagens kampe?

  2. Hej Anders, tror du skal på swissopen.com.

  3. Takker , virker ikke som om der ligger noget der, men tak for hjælpen..🏸