Søren Toft før Bulgarian Open: Jeg er meget spændt på, hvordan min krop reagerer

Søren Toft Hansen

Loading

Bulgarian Open er startet i dag, hvor et hav af danskere stiller til start. En af dem er Søren Toft, som dog er spændt på, hvordan hans krop reagerer oven på et lille sygdomsforløb

Søren Toft har ikke haft de optimale betingelser forud for turneringen i Bulgarien. Danskeren var syg i sidste uge, og derfor er Toft meget beskeden i forhold til hans chancer ved turneringen, hvor han stiller op i både single og herredouble.

– Jeg synes, min lodtrækning er god i begge kategorier. Jeg har været ramt af lidt sygdom her i ugen op til turneringen, så jeg er meget spændt på, hvordan min krop reagerer på banen, skriver Søren Toft til BadmintonBladet.dk.

Søren Toft har haft en hård træningsperiode over sommeren, og derfor bliver turneringen i Bulgarien brugt til at se, hvordan kampformen er på nuværende tidspunkt.

– Jeg ser turneringen som en god opstartsturnering, hvor jeg kan få prøvet de ting af, som jeg har arbejdet med over sommeren. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille en turnering igen efter en lang og hård sommertræningsperiode og samtidig få en fornemmelse af, hvor jeg står henne kampmæssigt, skriver Søren Toft.

Søren Toft skal med makker Mathias Thyrri igennem kvalifikationen, hvor parret er topseedede. De møder et græsk par senere i dag. I single er Toft eneste dansker med i hovedturneringen, hvor han skal duellere imod sjetteseedede Ivan Rusev fra Bulgarien.

Stor dansk deltagelse i alle kategorier
Søren Toft får selskab af mange danskere ved turneringen i Bulgarien. I dagens kvalifikation skal Martin Bundgaard, Mathias Thyrri, Oliver Lee Novak, Mads Thøgersen og Rasmus Kæseler kæmpe om en plads i hovedturnering i herresingle. På nuværende tidspunkt er Oliver Lee Novak og Mads Thøgersen blevet slået ud i kvalifikationen. Freja Ravn og Emilie Aalestrup skal ligeledes igennem kvalifikationen i damesingle.

I doublekategorierne stiller danskerne også talstærkt op i kvalifikationen. I mixeddouble skal Andreas Søndergaard/Malene Kæsseler og Daniel Lundgaard/Amalie Magelund forsvare de danske farver. Her er Lundgaard/Magelund fjerdeseedede.

I damedouble er der kun en dansk repræsentant med i kvalifikationen i form af Christine Busch/Amalie Schulz, mens der er fire danske par med i herredoublekategorien heriblandt de nykårede vindere af Bulgarian Junior International Paw Eriksen og Mads Thøgersen.

Flere danske vinderchancer
I hovedturneringen har Danmark fine muligheder for at få en topplacering. De bedste danske seedninger findes i mixeddouble og herredouble, hvor Mikkel Stoffersen/Susan Ekelund er andenseedede, mens Jeppe Bay/Rasmus Kjær og Philip Seerup/Mikkel Stoffersen er seedet som nummer tre og fire.

Emilie Aalestrup/Susan Ekelund og Amalie Magelund/Freja Ravn er de eneste danske damedoublepar, der starter i hovedturneringen. Danmark har derimod ingen deltagere i hovedturneringen i damesingle.

Hovedturneringen starter på tirsdag.

Lodtrækning og resultater fra Bulgarian Open

Læs også

Toft: Det er sådan en kamp, alle badmintonspillere ønsker sig

Søren Toft spillede sig i går videre fra kvartfinalen og var især tilfreds med sit …

En kommentar

  1. Maria Sorribes det er den turnering! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.