Kian Andersen vandt Irish Future. Foto: @ Annette Vollertzen

Lillerød: Fornem sæsonpremiere

Loading

I en fantastisk lydkulisse som ikke længe set og hørt i Lillerødhallen lykkedes det mandag aften vort nyoprykkede mandskab at få den bedst tænkelige start på den nye tilværelse i 1. division, da holdet besejrede det andet oprykkerhold fra Langhøj i Vestjylland. Dermed lykkedes det at få revanche for sidste sæsons 5-8 nederlag i Langhøj.

Det talstærke publikum blev vidne til en 3½ time lang, spændende og intens holdkamp, for hvordan kunne det være anderledes med to hold bestående af tidligere og nuværende verdensklassespillere og unge talenter tilsat nævnte lydkulisse. Det var derfor heller ikke uventet, at vi skulle helt hen til aftenens sidste kamp, der blev 2. herredouble, før vinderen kunne kåres.

Ved stillingen 6-6 og et tabt første sæt til Nicolai Worm Carlsen/Kian Andersen havde vi alle odds imod os, så LB’erne måtte grave dybt for finde de sidste afgørende ressourcer frem for at hive sejren i land. Men med alles øjne hvilende på nogle trætte skuldre formåede de at holde hovedet koldt og nerverne i ro mod den erfarne Rasmus Bonde og ikke uefne og lynhurtige Peder Søvndal til slutresultatet 19/21 21/16 21/15. Til stor jubel i Lillerødhallen, som havde vi vundet DM.

LB’s øvrige sejre blev signeret af Nicklas Engholt/Ann Nielsen i 2. XD, Tine Baun og Irina Andersen i de to damesingler og sammen i 1. DD, Magnus Malfilatre i 4. HS og Ann Nielsen/Sofie Nielsen i 2. DD.

Med dette flotte resultat kan vi også glæde os over, at vore to nye piger på holdet, Sofie Nielsen og Irina Andersen kom godt fra land og i lige så høj grad glæde os til efterårets kommende kampe. Adel forpligter, og kan vi fremvise samme storspil i efterårets kampe, kan vi slå alle.

Men vi fortrækker at være ydmyge og tager een kamp ad gangen, og det bliver ude mod Solrød 2 lørdag den 23. september kl. 13.00.

Pressemeddelelse: Lillerød Badmintonklub

Læs også

Langhøj sigter mod Badmintonligaen

Den første kamp i 1. division er allerede spillet, og her blev det til en …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.