Foto @ iShoot.dk

Badmintonligaen: Kampen skulle afgøres i Golden Set i Odense

Loading

Aftenens opgør mellem Vendsyssel og Odense OBK var et opgør mellem gruppespillets nummer fire og fem. Med en sejr kunne Odense OBK stjæle fjerdepladsen fra favoritterne fra Vendsyssel.

Kampen blev indledt med damesingle og herredouble. Airi Mikkela spillede for hjemmebaneholdet, mens sidste uges Bitburger Open-finalist, Beiwen Zhang, spillede for Vendsyssel. Airi Mikkela fulgte godt med i store dele af kampen, men når hun kom for tæt på, kunne favoritten fra Vendsyssel skrue op for niveauet og skabe et hul. Beiwen Zhang vandt sikkert 21-15, 21-15.

Læs også: Badmintonligaen: Sådan ender femte runde

Herredoublen med Mathias Boe og Frederik Søgaard var umiddelbart Odenses bedste chance for en sejr i aftenens opgør. Og den stærke konstellation leverede varen, da de overvandt Zvonimir Durkinjak og Christoffer Geisler i to sæt med cifrene 13-21, 10-21. Stillingen var nu et-et, og det var nu de resterende doublers tur til at komme på banen.

Raul Must sender kampen i Golden Set

Damedouble og mixeddouble var det næste på programmet. I mixeddouble overvandt Jacco Arends og Cheryl Seinen deres modstandere fra Odense, Richard Eidestedt og Celine Juel, i to sæt 21-18, 21-9. Vendsyssel havde nu taget føringen som forventet. Men på banen ved siden af reducerede Amanda Högström og Camilla Martens til to-to.  Nu skulle kampen afgøres af herresingler. Vendsyssel var favoritter i begge.

Første herresingle bød på et opgør mellem Steffen Rasmussen fra Odense OBK og Victor Svendsen fra Vendsyssel.  Vendsyssel var lille favorit i dette opgør, men Victor Svendsen var netop vendt hjem fra en lang tur i Ungarn, hvor han vandt Hungarian International. Steffen Rasmussen bragte hjemmeholdet i front med en sejr i to sæt med cifrene 18-21, 16-21. Det var nu op til den rutinerede Raul Must at holde Vendsyssel inde i kampen.

Patrick Bjerregaard kunne sikre en fire-to-sejr til Odense OBK med en sejr over Raul Must. Men Raul Must trak opgøret i retning af et Golden Set, da den løbestærke herre vandt første sæt 21-19. Andet sæt blev lige så sæt, men Raul Must formåede igen at vinde sættet 21-19. Holdkampen skulle nu ud i et Golden Set.

Raul Must og Patrick Bjerregaard blev udvalgt til at spille Golden Set, og her fortsatte de deres enormt tætte spil. Men i lang tid lignede det en samlet sejr til Odense OBK. Raul Must lavede imidlertid et comeback i sidste øjeblik og vandt sættet 19-21. Vendsyssel vandt dermed kampen fire-tre, og på torsdag møder de Solrød Strand.

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.