EWTC 2016: Damerne klar til Bulgarien

Ligesom mændene skulle de danske kvinder op imod Tyskland ved Hold-EM i semfinalen.
Der var lagt op til en spændende kamp, hvor mange kampe godt kunne tippe begge veje.

Første kamp var i 1. damesingle, hvor Line Kjærsfeldt skulle forsøge at besejre Karin Schnaase. Danskeren havde inden dagens opgør tabt 6 ud af 7 opgør til tyskeren, så Line havde statistikkerne imod sig. I 1. sæt var Line Kjærsfeldt styrende og pressede sin tyske modstander. Det lignede en sætsejr, da Kjærsfeldt var foran med hele 11-2 og derefter også 19-14, men på imponerende vis kæmpede Schnasse sig tilbage. Hun kom på 20-20 og dette comeback så ud til at ryste Kjærsfeldt, som endte med at tabe 22-20. Meget ærgerligt for danskeren. I 2. sæt var tyskeren ovenpå og Kjærsfeldt fandt aldrig rigtig sit niveau i 2. sæt. Det blev til at bittert nederlag til Kjærsfeldt på 22-20 og 21-14. Danmark var dermed presset inden de næste par kampe.

De to næste kampe var ligesom i kvartfinalen 2. og 3. damesingle og her huserer Anna Thea Madsen og Mette Poulsen for Danmark.

Anna Thea skulle helt ud ombolde i første sæt før at sejren kom i hus, 23-21. Andet sæt var ikke nær så tæt, og med 21-15 kunne Anna Thea gøre det til 1-1 i landskampen. Mette Poulsen fulgte op på storsejren i kvartfinalen og med 16 og 8 bragte hun Danmark foran 2-1.

Fjerde og afgørende kamp var så damedouble. Her var det Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl der skulle spille. Den danske superdouble gav ikke overraskende 13 i første sæt til tyskerne, og i andet sæt måtte tyskerne så trække sig, og dermed fik Christinna og Kamilla en sejr. 3-1 sluttede holdkampen, og kvindelandsholdet er der med klar til morgendagens finale, hvor modstanderen hedder Bulgarien.

Resultaterne fra hold EM 2016

Læs også

Danmark slutter gruppespillet af med sejr

Det danske landshold til UVM i badminton, tog her til formiddag en vigtig sejr mod …