Rasmus Fladberg sender topseedede Pablo Abian ud ved Austrian Open. Foto @Annette Vollertzen

Spanish int’l: Danske kvartfinalister i alle rækker

Loading

Det var et stort kontingent spillere, som repræsenterede Danmark, da Spanish International for alvor gik i gang fredag. Og der er fortsat danskere med i alle rækker.

Persson ude
I herresingle holder Rasmus Fladberg kursen mod en ny finale i Madrid. Han møder useedede Artem Pochtarev fra Ukraine. Desværre bliver der ingen ren dansk finale, da førsteseedede Joachim Persson skuffede mod den tyske joker, Dieter Domke, og tabte i to sæt.

– Denne kamp er en af de kampe, som går over i historiebogen, som et af de mest unødvendige nederlag i min karriere, da jeg spillede forbløffende og var i fin form, evaluerer en ærgerlig Joachim Persson på Facebook.

Mixeddoubler godt spillende
I mixeddouble har topseedede Niclas Nøhr og Sara Thygesen nemt spillet sig i kvartfinalen, hvor tyske Seidel/Efler venter. Både den kamp og semifinalen ser på papiret overkommelige ud. I en eventuel finale kan stå et andet dansk par, nemlig Amanda Madsen/Kasper Antonsen. De får dog en rigtig vanskelig kvartfinale mod skotske Imogen Bankier og den polske veteran, Robert Mateusiak.

Finne overraskede
I damesingle skal DM-finalisten, Mette Poulsen, forsøge at revanchere Mia Blichfeldts nederlag til bulgarske Petya Nedelcheva. Poulsen slog i 2. runde Julie Finne-Ipsen, der havde nappet en rigtig flot skalp i skikkelse af engelske Fontaine Mica Chapman (8) i første runde.

Flere doublechancer
I de rene doubler er Danmark repræsenteret ved Mathias Christiansen/David Daugaard, Oliver Babic/Kasper Antonsen og Sara Thygesen/Maiken Fruergaard. Se alle resultater fra Spanish International 2015.

Læs også

Julie Finne-Ipsens blog: Jeg glæder mig til at spille igen!

Velkommen til min blog. Mit navn er Julie Finne-Ipsen, og jeg er 23 år. Jeg …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.