Foto @ VEB

Badmintonligaen: VEB forstærker sig med nr. 14 på verdensranglisten

Loading

VEB har i en længere årrække formået at samle et slagkraftigt Badmintonliga-mandskab ved at tiltrække supplere truppen med udenlandske profiler. Den strategi fortsætter nordjyderne med den seneste klubskifte-offentliggørelse.

Jacco Arends skifter fra Greve til Vendsyssel Elite Badminton, der samtidig har forlænget kontrakten med Maria Helsbøl. 25-årige Jacco Arends ligger p.t. nr. 14 på verdensranglisten i mixeddouble, så der er tale om en markant forstærkning.

– Jacco er et spændende sted i sin karriere. Han er stadig ambitiøs og på vej frem. Den type spillere sætter vi stor pris på, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Jacco Arends har i denne sæson repræsenteret Greve, hvor han er noteret for imponerende syv sejre i otte kampe. I Greve spillede han endda herredouble.

Ud over den hollandske forstærkning har VEB forlænget kontrakten med Maria Helsbøl. VEB har tidligere meldt ud, at også Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede forsætter i Frederikshavn/Skagen.

– Vi er rigtigt glade for, at Maria tager en sæson mere heroppe. Hun viste især i de fire sidste kampe, hvilken klassespiller hun er, siger Jan R. Jensen.

26-årige Marie Helsbøl vandt sammen med Zvonimir Durkinjak sæsonens fire sidste kampe sikkert i to sæt.

– Med Maria, Zvonimir, Jacco og Lasse har vi nogle spændende kort på hånden i mixed- og herredouble, og vi bliver ikke så nemme at læse, vurderer VEB-formanden.

Tilgangen af Jacco Arends betyder, at svenskeren Jonatan Nordh stopper i VEB. Han vandt kun to af sine ni kampe i Badmintonligaen.

Kilde: VEB

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …