Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Loading

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar.

Hun startede dagen med at besejre tredjeseede Nastasiya Prozorova fra Ukraine. Denne sejr blev hevet i land efter sæt, der var som nat og dag. Således tabt hun lige nøjagtigt første sæt, men i de to næste var der ingen tvivl om udfaldet. Og Grundtvig havde dette at sige til BadmintonBladet om, hvad der fik kampen til at vende:

Jeg var meget nervøs i det første sæt og havde svært ved at finde banen, i og med at boldene var tilbage til at være ekstremt hurtige. Derfor havde jeg svært ved at turde at spille mit spil. I andet sæt slapper jeg mere af, og i stedet for at prøve at lægge tryk på, så spiller jeg den mere roligt rundt og kommer mere ind med cut, drop og bløde stik. I tredje sæt holder jeg fast i taktikken og får kampen lukket på den måde.

Senere på dagen vandt hun også over en englænder og er nu klar til kvartfinalen.

Grundtvig stillede også op i damedouble, og her vandt hun sammen med Amalie Kudsk dagens første kamp mod et par fra Litauen i suveræn stil. I deres anden kamp var de oppe mod de topseedede tyrkere Bengisu Ercetin og Zehra Erdem. Og danskerne spillede en flot kamp, hvor de faktisk formåede at tage et sæt. Tredje sæt tabte de dog med 12-21. Grundtvig havde denne kommentar om sammenspillet:

– Jeg synes, vores damedouble har fungeret rigtig godt i turneringen, og jeg er helt tilfreds med resultatet. Jeg synes hurtigt, at Amalie og jeg har fundet hinanden på banen, og vi var rigtig gode til at lave aftaler omkring, hvordan vi dækkede banen bedst muligt.

Resultater fra U17 EM

Læs også

U17 EM: Flere danske sejre over højt seedede spillere

Der var masser af dansk succes i dagens kampe ved U17 EM. Flere danskere besejrede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.