Hvem skal have fidusbamsen?

Loading

Når sportsgallashowet SPORT 2015 afholdes i Boxen i Herning den 9. januar 2016, vil en af de mange priser gå til den bedste holdkammerat i dansk sport. Prisen blev uddelt første gang i januar 2015, hvor en 14-årig håndboldspiller fra Jersie Håndboldklub vandt den flotte pris.

Fidusbamsen er en pris, der gives af DIF og Nordea-fonden, og den gives til en af de mange unge drenge og piger, der hver dag er med til at gøre det hele meget sjovere for de andre i de danske idrætsforeninger.

Rejs ud for 100.000 kr.
Vinderen af prisen vil ud over æren også modtage en uforglemmelig rejse med sit hold eller træningsgruppe. Denne rejse har en værdi af 100.000 kr.

Selv om der stadig er et stykke tid til januar, er jagten på Danmarks bedste holdkammerat allerede gået ind. Frem til den 25. oktober 2015 kan man gå ind på www.fidusbamsen.dk og indstille en ung mellem 12 og 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse.

Prisen vil blive givet til en ung fra en af DIF’s foreninger, som kan glæde sig over andre holdkammeraters præstationer og resultater, som altid viser fairplay, og som bidrager til fællesskabet i sin klub.

Indstil din ven!
Så har DU en holdkammerat, der lever op til denne beskrivelse, så gå ind og indstil ham eller hende til prisen. Alle sportsgrene deltager, men det ville da være skønt, hvis det blev en badmintonspiller, der vandt prisen – ville det ikke?

Kilde: DIF

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …