Bliv frivillig ved VM i Royal Arena!

Loading

Kære badmintonklub

Jeg vil gerne tilbyde jer muligheden for at tjene nogle penge til jeres klub i forbindelse med VM i badminton i august 2023, som bliver afholdt i Royal Arena.

Jeg søger en klub der har mulighed for at hjælpe med at lægge baner på vores Venue Setup post. Jeg har vedhæftet et billede der beskriver opgaven, se: “Venue Setup info”.

For hver vagt der bliver taget, tjener klubben 200 kr. Der er altså god mulighed for at tjene penge + se verdensklasse badminton. 

Jeg mangler frivillige fra mandag d. 14 august til og med mandag d. 28 august. Din klub behøver ikke sætte sig på alle vagter, men jo flere vagter der tages, jo flere penge giver det i klubkassen.

Jeg har også vedhæftet det fulde skema over de manglende vagter. Her kan I se tidsrummene på vagterne, og hvor mange frivillige jeg mangler til den pågældende vagt.

Her er noget generel info omkring at være frivillig:

Som frivillig er du 14 år eller ældre.

Alle måltider skal vi nok sørge for gratis, og der vil være en lounge, hvor du kan tanke op løbende med vand og snacks o. lign. Vi skal også nok sørge for at du får sponsorbeklædning svarende til den gruppe du er tilmeldt i, der kan være forskellige farver for de enkelte grupper. Transport til og fra Hallerne er dog for egen regning. Hvis du har behov for overnatning, kan vi dog hjælpe, så længe plads haves, hvis du selv medbringer luftmadras, linned mv.

Så længe du er på vagt har du adgang til fri badminton, og hvis du hjælper i minimum 3 dage, så har du på dit ID-kort adgang til at overvære hele VM hele ugen. Når du ikke er på vagt skal du dog huske ikke at bære sponsorbeklædning som tilskuer, ved rygning, alkoholindtag o. lign.

Du skal altid bære ID-kort skal bæres synligt på alle vagter hele tiden.
Du skal altid være høflig, venlig og hjælpsom. Man når langt med et smil.
Du skal altid bære den udleverede sponsorbeklædning.

Ring gerne på 93955996 eller skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål 🙂

Jeg håber du har lyst til at hjælpe op og være med til at arrangere det fedeste VM på dansk grund ☀️


Med Venlig Hilsen / Best Regards

Philip Tu Duong

Frivilligkoordinator til VM 2023

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

2 Kommentarer

 1. Hans Bremholm Jahn (privat)

  Til Philip
  Jeg har tidligere meldt mig som liniedommer men aldrig modtaget svar!
  Jeg vil også gerne melde mig som hjælper generelt. Jeg kan alle dage graden 21-27 august bortset fra den 24. hvortil jeg allerede har købt billetter.
  Jeg har tidligere haft ansvaret for alle hjælpere ved afviklingen af Denmark Open i 2003-2007 i Aarhus, så jeg har en ide om hvad opgaven indebærer.
  Venligst svar tilbage hurtigt af hensyn til reservation i kalender.
  Vh Hans

 2. Per Damkjær Juhl

  Hans – har du et mobil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.