Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt semifinalen ved All England. Foto @ Badmintonbladet

Danskerne er på jagt efter finalepladser i Birmingham

Loading

I dagens semifinaler ved All England er Danmark repræsenteret i 3 rækker nemlig i mixeddouble, damedouble og herresingle.
Første danskerkamp på programmet er Joachim Fischer/Christinna Pedersen som møder Chris Adcock/Gabriella Adcock fra England. Der er lagt i kakkelovnen til en meget spændende og intens affære, hvor Fischer/Pedersen fører 3-0 i indbyrdes møder. Dog har englænderne hjenmmebanen og dermed stor opbakning fra tilskuerne. De danske fans er der også en del af, så det bliver med garanti en larmende semifinale at følge.

Girlpower
Chrstinna Pedersen skal senere på dagen spille endnu en semifinale, denne gang i damedouble. Hun skal med makker Kamilla Rytter Juhl møde de stærke kinesere Tang Yuanting/Yu Yang. De to par har aldrig mødt hinanden før, dog har Pedersen/Rytter Juhl mødt de to kinesere bare med forskellige makkere. Her er danskerne underdogs men har bestemt en mulighed for at lave overraskelsen og sikre sig en finaleplads.

Kan HK gøre det igen?
I sidste danske semifinale står Hans-Kristian Vittinghus, som har spillet imponerende igennem turneringen ved at slå Wang Zhengming, B. Sai Praneeth og i går Marc Zwiebler. HK har kæmpet med blod, sved og tårer for at nå her til semifinalen og har givet publimkum en masse underholdende badminton. Han møder i dag Tian Houwei fra Kina, som på flotteste vis slog Kento Momota fra Japan i 3 sæt i går. Kineseren er favorit, men hvis Vittinghus kan fortsætte sin imponerende turnering, kan han godt presse kineseren til det yderste. Spændende bliver det ihvertfald.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …