Viktor Axelsen. Foto @ Djarum Badminton

Viktor Axelsen er nomineret til stor international pris

Loading

Viktor Axelsen er nomineret til årets mandlige spiller af Det Internationale Badmintonforbund.

Axelsen har altså opnået endnu en flot nominering. Det skriver det tyske badmintonsite Badzine.de. Og af de nominerede til denne pris er der faktisk kun to, der er blevet verdensmestre. Foruden ham er Chen Qingchen nemlig også nomineret. Hun er nomineret til årets kvindelige spiller. Dette fortæller historien om, at det ikke er nok at toppe ved den største turnering.

Og Axelsen gjorde nemlig mere end det, da han blot en uge efter ved Japan Open viste, at VM-titlen ikke var en enlig svale. Ved VM og Japan Open besejrede han endvidere alle de bedste spillere i verden, og flere af dem blev endda besejret suverænt. Derudover har han også vundet India Open i år og er kommet langt ved mange andre Super Series-turneringer.

Han er dog oppe mod nogle stærke kandidater. Kidambi Srikanth, der har vundet fire Super Series-turneringer, er således også nomineret. Det samme er indoneserne Sukamuljo og Gideon, der har hentet halvdelen af Super Series-titlerne, nemlig seks. De to har desuden revolutioneret serven og har generelt spilet noget fantastisk badminton. Sidst er Zheng Siwei nomineret hos herrerne. Han er aktuelt nummer et i verden i mixeddouble.

Desuden kan Axelsen bryste sig af at være den eneste europæiske spiller, der er nomineret. Prisen bliver uddelt den 11. december ved en galla middag forud for sæsonfinalerne.

Kilde: Badzine.de

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.