Mathias Boe og Carsten er ude af All England. Foto: BadmintonBladet

Boe og Mogensen færdig ved Denmark Open

Loading

Semifinalen blev endestationen for Danmarks OL-herredouble, der lørdag tabte til malayerne Goh V. Shem og Tan Wee Kiong.

Der var lagt op til tæt kamp mellem verdensranglistens nummer ni og syv, da Matias Boe og Carsten Mogensen lørdag mødte Goh V. Shem og Tan Wee Kiong fra Malaysia i en semifinale. Det blev også tæt, men kun i halvandet ud af tre sæt. Den danske herredouble måtte se sig ude af turneringen med cifrene 22-20, 15-21 og 11-21.

Et tæt første sæt endte på danske hænder med 22-20, men fra midten af andet sæt får malaysierne et momentum. Boe og Mogensens spil krakelerer ved 9-11 i andet sæt, og fra da af fører de ikke igen i kampen. Malaysiernes spillestil frustrerer Carsten Mogensen.

”Deres spil er meget chancebetonet, og det er frustrerende, når man står derinde. Når de spiller godt, spiller de rigtig godt, mens de spiller meget dårligt, når de spiller dårligt. Men i dag må vi jo bare sige tillykke til dem,” siger en tydligt skuffet Carsten Mogensen.

Mogensen: Jeg er i fantastisk god form
Efter Carsten Mogensen tidligere på året måtte lade sig indlægge med en hjerneblødning, har der været stor fokus på, om han kunne komme tilbage på samme topniveau. Selv er han ikke i tvivl om hans fysiske formåen.

”Procentmæssigt kan jeg ikke sige noget om, hvor vi er, men jeg ved bare, at jeg er i fantastisk god fysisk form, og jeg kunne fortsætte to timer endnu uden problemer. Men jeg vil lade det være op til jer andre at vurdere, om vi er tilbage på samme niveau,” siger Carsten Mogensen.

I næste uge deltager den danske herredouble i French Open, og ambitionsniveauet er stadig stort.

”Vi ved, hvad vi kan, hvad vi skal, og hvordan vi kommer derhen. Vi er meget sultne efter mere,” siger Carsten Mogensen til BadmintonBladet.

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …