Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto @ Annette Vollertzen

Boe og Mogensen sikrede let anden danske semifinaleplads

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen tog her til aften imod den russiske power-double Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov. Boe og Mogensen har tidligere haft godt fat i den russiske double og dette var også tilfældet denne gang.

Boe og Mogensen startede kampen fint, og med 11-7 var de først til opholdet. Det var ikke fordi at sættet bar præg af lange dueller, men Boe og Mogensen vandt de fleste, og så kunne de med 21-14 vinde sættet.

Andet sæt var med Boe og Mogensen i en endnu mere dominerende rolle, og den stod således hele 11-2 ved opholdet. Selvom Ivanov og Sozonov fik lidt flere point, lignede de bestemt ikke et par som kunne true Boe og Mogensen. Derfor var det heller ikke den store overraskelse da sættet sluttede med cifrene 21-5 til Boe og Mogensen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen møder i morgen V Shem Goh og Wee Kiong Tan. Christinna Pedersen og Joachim Fischer, som er det andet danske par som er klar til semifinalerne, skal møde Gabrielle og Chris Adcock.

Det blev desværre ikke til en dansk semifinaleplads i damedouble, efter at Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen i to sæt tabte til koreanerne Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan.

Resultaterne fra Denmark Open

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

En kommentar

  1. Det er da vildt at Sosonov er tilbage efter så kort tid hvis den akillessene har været sprunget!! Gik selv næsten et helt år inden jeg måtte spille badminton igen!