Bruun var på vej mod stort resultat: Noget af mit bedste badminton, så meget surt at måtte trække sig

Loading

Kim Bruun var på vej mod et meget flot resultat mod en top 10-spiller, men måtte trække sig kort inden i andet sæt. Danskeren er meget skuffet over dette. I forhold til den nye serveregel er han dog på et personligt plan mere positiv. 

Bruun stod over for den stærke femteseedede indoneser Anthony Ginting. Bruun er nummer 69 i verden, mens indoneseren er nummer 10. Det var dog ikke til at se i til at starte med, idet danskeren spillede et imponerende første sæt, hvor han fuldstændig styrede kampen og vandt med de sikre cifre 21-14. Kort inden i andet sæt skete dette dog:

– Jeg får desværre en fibersprængning i mit lår, da jeg fører 2-0 i andet sæt. Der kommer en fysioterapeut ind og siger, at de kun må behandle, hvis jeg trækker mig. Jeg beslutter mig for at prøve at spille videre, men i duellen efter kan jeg slet ikke tag et skridt på højre ben, uden at jeg har voldsomme smerter, siger Bruun til BadmintonBladet.

Det er ekstra surt, da danskeren virkelig følte, at han havde en god dag:

– Jeg spillede noget af mit bedste badminton i første sæt. Jeg giver ikke Ginting lov til at styre og angribe, jeg spiller hurtigt og mit angreb fungerer super godt. Alt i alt var det stort set et fejlfrit første sæt fra min side. Så jeg er virkelig ked af, at jeg måtte trække mig. Jeg havde virkelig en af de rigtig gode dage i dag, så at det skal slutte med en skade er virkelig så surt!

En anden vinkel på servereglen

Noget, der er blevet meget diskuteret i disse dage, er den nye serveregel. Den er nemlig netop blevet implementeret ved German Open. Høje spillere som Viktor Axelsen og Mads Kolding har eksempelvis været ude og kritisere den. Som en af de få ser Bruun dog en personlig fordel i denne:

– For mig er servereglen ikke noget problem. Det er næsten en fordel for mig, da jeg kan fyre nogle gode svipserver i spil. Men jeg forstår godt, at den får så meget kritik, især fra doublespillerne.

Nederlaget er ekstra surt for danskeren, da han havde en del ranglistepoint at forsvare fra sidste år, hvor han nåede tredje runde ved German Open.

Resultater fra German Open

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.