“Sidste dag i Jakarta….” • Amalie fortæller!

Loading

Endnu en opdatering herfra Indonesien

Sidste dag i Jakarta i første omgang.

….udsigt fra National Monumentet i Jakarta

Vi brugte hele formiddagen på at opleve Jakarta til fods. Hele 28.000 skridt blev det til. Vi fik set en masse små gader, hilst på en masse lokale og set National Monumentet – tårnet er 132 meter højt, der var mulighed for at komme 115 meter op, så det gjorde vi. Smuk udsigt.


Om aftenen var vi igen inviteret ud at spille badminton, dog i en anden hal, med nogle andre spillere. Hallen lå inde i et sportskvarter, som var indhegnet. Indgangen var omringet af fodbold merch, da Indonesien spillede VM kvalifikationskamp. Så vores chauffør kunne ikke finde indgangen, vi bad ham sætte os af. Vi endte med at gå ca. 1 km, inden vi fandt Indgangen og kort efter hallen.


Vi spillede ca 2 timer, højt niveau og gode kampe – en af pigerne havde spillet med på det indonesiske ungdomslandshold (ca. 5-6 år siden)


Hjem og pakke og så i seng.

22/3 – 26/3: Bandung

Vi to toget til Bandung tidligt om morgenen, på stationen i Bandung ventede Rendy og Kenney.


Rendy har været bosat i Danmark i 9 år on and off. Startede i Taastrup Elite, derefter Badminton Roskilde (det var der vi lærte ham at kende) og til slut Greve. Nu er han tilbage i Indonesien, hvor han har sin egen velfungerende badminton klub.
Kenny er Rendy’s bedste ven og vores chauffør alle vores dage i Bandung.

Vi har trænet 4 dage i 2 forskellige haller, med en masse forskellige spillere, forskellige niveauer og forskellige aldre (17-50+ år).


Vi fik også oplevet en lokal turnering – en ny hal skulle indvies, 1 bane og 8 double par var inviteret til at spille mod hinanden, 2 grupper med 4 par I hver.

Udover det har vi været på sightseeing, vi har set vandfald, prøvet Hot Spring ( pool med vand varmet op af en vulkan, ca 40 grader, godt for ømme muskler), været i natur national parken, kørt op af et bjerg på scooter, været i kirke, floating Market og ikke mindst prøvet en masse lokal mad.

Tusind tak til Rendy og Kenny, samt alle andre vi mødte på vores vej i Bandung, det har været en hel speciel oplevelse at være os jer, vi håber at kunne komme tilbage en dag.

I dag 26/3 er vi netop ankommet til næste stop på rejsen, nemlig Semarang, men mere om det i næste opslag.

Jonas og Amalie

Læs også

Badmintonjob.dk – en simpel jobportal for badmintonklubber og badmintontrænere!

_______________________________________________________ Badmintonjob.dk _______________________________________________________ Det fungere ved, at klubber kan oprette en jobannonce her:  https://www.badmintonjob.dk/tilmeld-din-klub Prisen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.