Sara Thygesen og Niclas Nøhr.

Thygesen om flot sejr: Den nye serveregel blev afgørende

Loading

I går blev de første kampe i hovedturneringen ved German Open spillet. Her var Sara Thygesen og Niclas Nøhr i aktion, og de hentede en fornem sejr. Den nye serveregel havde en stor indflydelse på kampen.

Useedede Niclas Nøhr og Sara Thygesen stod i deres førsterunde-kamp over for fjerdeseedede Tan Meng og Lai Jing. Det fortæller lidt om, hvor stærkt besat German Open egentlig er. Danskerne er nummer 55 i verden, mens det malaysiske par er nummer ni i verden. Desuden havde danskerne tabt til netop det par ved Indonesia Masters i år, så favoritværdigheden var der ikke tvivl om.

Det forhindrede dog ikke det danske par i at besejre parret fra Malaysia i sikker stil med cifrene 21-17 og 21-13. Den faste servehøjde på 1,15 meter bliver for første gang afprøvet ved denne turnering. Denne nye serveregel blev i den grad afgørende:

– Jamen jeg synes, vi spillede rigtig godt og fik ramt dem bedre end sidste gang, vi mødte dem. Den nye serveregel havde meget at skulle have sagt, da malayerne ikke havde tager højde for det, så det var en afgørende faktor for kampen. Malayerne blev dømt rigtig meget – især den malaysiske herre, så for vores vedkommende var det i dagens kamp en fordel for os, siger Thygesen til BadmintonBladet.

Fokus var på denne modstander

I morgen møder danskerne så Chi-Lin og Hsin fra Taiwan. Det danske par har dog ikke set længere frem i turneringen, men har forståeligt fokuseret på gårsdagens stærke modstander, udtaler Thygesen:

– Vi tager en kamp af gangen. Vi havde indtil i dag kun fokus på denne kamp og har derfor ikke fokuseret længere. Men det kigger vi fremad på nu.

I dag forsætter German Open.

Resultater fra German Open

Læs også

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet …

2 Kommentarer

  1. Fortsat god kamp. Pøj pøj

  2. Er den nye serveregel innført eller er den pÃ¥ “prøve”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.