Fine sejre til French Open

Loading

Der er nu spillet lidt flere kampe til French Open, og det har kastet flere sejre af sig. Der mangler stadig en del kampe i det franske, så der kan være endnu flere danske sejre undervejs.

Viktor Axelsen havde tidligere i karrieren, spillet en gang mod Wei Nan, og var det blevet til et nederlag. Dette blev der lavet om til dagens kamp, hvor det blev til en sejr i tre sæt.

Også Mathias Boe og Carsten Mogensen havde held i sprøjten, og med en sejr i tre kunne de også spille sig videre. Første sæt var ellers blevet tabt med det spændende cifre 28-26, men med 21-17 og 21-12 fik herredoublen altså vendt kampen til en sejr.

Kim Astrup og Anders Skaarup var også i kamp i herredoublerækken, og her blev det desværre til et nederlag i tre sæt. Efter at have tabt første sæt, kom Kim og Anders dog igen og med 23-21 bragte de liv i kampen. I tredje sæt kom den danske double dog aldrig rigtig ind, og med 21-13 vandt Kim Gi Jung og Kim Sa Rang kampen.

Der mangler at blive spillet tre kampe med danske deltagere. Jan Ø. Jørgensen, Hans-Kristian Vittinghus og Maiken Fruergaard/Sara Thygesen spiller alle her til aften.

Resultaterne fra French Open

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Er der virkelig ikke nogen steder man kan se kampene før i morgen?