Rio Centro Pavilhão 4. Foto @ Rio2016.com

Set fra kommentatorboksen: Riocentro kan overgå Istora Senayan

Loading

En vigtig del af ethvert stort sportsarrangement er tilskuerne. I Riocentro, hvor OL-badmintonspillerne slår deres folder, har det været op og ned.

– Stemningen i hallen er til tider fortræffelig, men der er desværre for langt i mellem. Det gode er dog, at der skal ikke mange tilskuere til, før det larmer meget i hallen.

– Det er lykkes arrangørerne at konstruere hallen sådan, at lyden ikke bare fiser ud. Den bliver inde i hallen, selvom der er meget luft rundt om hallen, fortæller DR Sportens Henrik Fallesen til Badmintonbladet.

Selvom tilskuerne generelt lader vente på sig i Rio, så kan eftermiddagene byde på fyldte sæder og masser af stemning. Brasilianerne ved jo godt, hvordan de skal fejre gode sportspræstationer.

– Især når de brasilianske spillere har været i aktion har der været fuld tryk på tribunerne. Det har været helt overvældende at opleve. De har fejret hvert point til deres landsmænd, som var det et mål i en fodboldkamp. På den vis er det ærgerligt, at ingen af brasilianerne har spillet sig videre, fortsætter Fallesen.

I kommentatorboksen i Riocentro bliver Henrik Fallesen suppleret af ekspertkommentator og professionel badmintonspiller Hans-Kristian Vittinghus.

HK har oplevet alle de største badmintonarenaer, og han mener, at lydkulissen i Riocentro kan overgå selv badmintonmekkaet Istora Senayan.

– Jeg har været meget overrasket over, hvor god stemningen har været, når brasilianerne spiller. De brasilianske tilskueres passion og indlevelse har været uovertruffen.

– Man kan næsten sammenligne det med, når vi spiller i legendariske Istora Senayan i Jakarta. Faktisk vil jeg mene, at lydniveauet har været endnu vildere her, når stemningen har været på sit højeste, beskriver Hans-Kristian Vittinghus fra Rio.

Læs også

VEB bruger ufine kneb: Får Vittinghus’ mormor til at servere lever

Der er Badmintonliga-brag i Skælskør tirsdag aften, hvor TSS tager imod VEB fra Vendsyssel. Der …

En kommentar

  1. Vil gerne sige at jeres måde at kommenterer på er meget god. I bruger ikke en masse unødig snak. Tak.