Frederik Søgaard.

Frederik Søgaards blog: Fedt med så meget fokus på mig i træningen

Loading

Det store 20-årige badmintontalent Frederik Søgaard fortæller her om en hverdag fyldt med badminton. Odense-spilleren har blandt andet præsteret at vinde sølv ved U-VM i herredouble.

Jeg skulle have været til min første turnering i Asien her i januar, men en skade i skulderen kom blandt andet i vejen. Der var nogle småting, jeg skulle have styr på, før jag tager afsted til sådan en turnering i Asien. Jeg skulle nemlig gerne være 100 % frisk for at kunne præstere på et højt niveau i Asien.

Ellers har jeg jo nu i et par måneder været en fast del af træningen i Brøndby. Det er fedt, at der her er super meget fokus på mig. Det vigtige for mig i denne periode har imidlertid været at få styr på min skade. Men man kan virkelig mærke, at der er drøn på træningen, selv når der kun er en 4-5 stykker med. Folk er således tit ude til turneringer.

Jeg spiller double, så i forhold til udviklingen der går det stille og roligt fremad. Min makker kommer fra Århus og er herovre 2-3 dage om ugen. Men det at træne med hver dag nu hjælper meget på min udvikling. Jeg kan nemlig hele tiden fokusere på at lave små justeringer.

På det personlige plan er der også sket en del. I starten af december flyttede jeg herover til Bagsværd, men der var nogle ting, der ikke var helt i orden det sted. Derfor er jeg nu flyttet til Kongens Lyngby, hvor jeg bor i et anneks. Det er rigtig fedt.

Jeg kommer desværre til at misse DM, da jeg som tidligere nævnt skal have styr på skaden. Mit mål er nu at blive klar til Swiss og German Open, da der er ranglistepoint på spil der.

Frederik Søgaard

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.