6 holdkampe i den grønne hal i Viby

Loading

Holdkampsberetning – Runde 2

Endnu en weekend med seniorholdkampe. De fleste hjemme i hulen i Viby. Det blev en dag i hallen med masser af larm, god fjer og højt humør. De 6 kampe blev delt i porten med 3 til Viby og 3 til resten af Danmark

Stor tak til alle jer, der lagde vejen forbi. I hjælper med at skabe en fantastisk hjemmebane! Næste gang du kan komme i hallen er den kommende weekend til seniorstævne og lørdag den 5. oktober til holdkampe klokken 12:30 og 16:00.

Herunder følger et lille resumé af holdenes oplevelser iweekendens kampe:

5’eren ligger fra start af med et lokalbrag mod Brabrand.

Mix’erne starter stærk ud, og damerne er bare bedre og afgiver efterfølgende ikke et eneste sæt i DS eller DD. Alt modstand fejes af banen.

På herresiden var den lidt sværere med tre nederlag og kun en sejr. Herredoublerne slutter med at vinde 2 kampe trods et “gratis” point ved 20-17 i 3. sæt. Herrerne hiver dermed nok sejre til at bakke damerne op.
Det ender med en sejr på 9-4 og dagen er startet med et brag!

Alt i mens er 2’eren og 3’eren ved at være klar til kamp mod Slagelse og BK 77, mens havde 6’eren taget turen til Christiansbjerg.
Hvor en lidt utilfreds referent beretter om stærke piger, der visersig fra deres bedste side og klarer sejre i DS’erne og DD’en efter fremragende spil. Herrerne og mix’erne havde det igen svært, dog med god fight og mange 3 sættere i HS’erne ender det med en sejr i HD… Viby må derfor se sig slået 7-4, og der blev altså ikke noget med at få forbedret udførslen af kampråbet fra sejren i 1. runde

Hjemme i hulen er det blevet tid til 2’eren og 3’eren.

2’eren møder et stærkt Slagelse hold og er max presset fra start og taber tæt to mixer og de følgende DS’er og 1 HS. 0-5 ikke nogen drømmestart…

De resterende HS’er viser Vibys styrke i bredden og vinder de 3 HS’er Heriblandt en sejr til en hvis europamester og debutant i seniorregi = Høj klasse! Desuden en sejr til en som sjældent ser singlebanens mange hjørner. Så her er der virkelig tale om Vibys bredde!
Sammen med HS’erne vindes 1 DD. 4-5 we are back!
Desværre går luften lidt af ballonen og kun en 1 af 4 doubler vindes, og holdkampen ender 5-8 til Slagelse.
Dog positive takter i HS bredden og med to sejre til den debuterede europamester, så er der noget at bygge videre på! 2’eren melder klar til genrejsning!
3’eren (The Young Guns) er tilgengæld fyr og flamme! Bum og så stod der lige 7-1.
Pigerne viser herefter overbærenhed i DD’erne og giver dem de tosejre.
Hos herrerne er der ingen medlidenhed og alle HD’er vindes og sammen med 4 sejre i HS bliver der ikke givet ved dørene
Holdkampen ender med en sikker 10-3 sejr og erobring af 1. pladsen i puljen

PS: Så må det være ubeskrivelig træls at være ene om at tabe to kampe i sådan en holdkamp…

Dagen slutter med 1’eren og 4’erens kampe mod Ikast og Team Salling/Sabro. 

4’eren havde en svær holdkamp i vente, og er presset fra start mod (igen) et af de forventede stærkeste hold, og kommer bagud 1-2.
Igen viser 4’eren høj moral, godt kæmpende og et godt samarbejdeog gejst bag banen. Dette vender holdkamp til Vibys fordel og en 8-5 sejr i en kamp, der startede stille og sluttede med palaver, diskussion og hævede stemmer i en længere periode over et par bolde og kendelser
Trods den stemningspresset hiver rutinen og ungdommens vovemod den sidste HD sejren, går amok i sejrsjublen og sikre 2 ekstra point. Junior tanker vigtige læring og 4’eren viser sig at være et godt sammen tømret hold, der sigter mod oprykningsspillet

1’eren runder den rundes beretning af i en kamp mod Ikast, hvor det må siges, at sejrerne blev opdelt i kategorier.
I dagens anledning havde Ikast 2 eftersigende fået besøg fra et par første holdsspillere, så der var lagt op til en hård og tæt kamp!
I mix’erne giver Viby en lektion i mix double og bringer sig foran2-0!
Herefter skulle singlerne ind og prøve at gøre kunsten efter, men her kunne det mærkes, at der var et par stærke spillere med. Der blev gjort brug af alle kneb i bogen, b.la. fight, råbt, smidt med ketchere, trukket tid og løbet til den helt store guldmedalje, men det giver desvære 0 sejre.
Stilling efter singlerne 2-6 Ikast…

Det dårlige resultat havde dog ingen effekt på stemningen i hallen. Stadig god stemning og optimisme at spore inden doublerne skulle spilles.

Damedoublerne, 1 HD og 2 HD spiller fremragende badminton og er fyr og flamme. 4 sejre og 6-6 i kampe.

3 HD spiller også fremragende badminton i hvert fald lige indtil 18/11 i 3 sæt. Herfra tager skibet vand ind og det resulterer i en synkende skude, der taber 22/20…
Et snævert nederlag på 6-7 til Ikast, dog stadig med samlet 2. Plads til Viby, så ingen panik!
Drømmen lever i bedste velgående

Endnu en holdkampsdag er gået og glæden ved spillet er bestemt ikke blevet mindre, selvom lørdagens 6 kampe blev delt i porten med 3 til Viby og 3 til resten af Danmark. 

I næste weekend får lov til at komme i hulen igen, denne gang som individer til seniorstævne i Viby.
Holdturneringen forsætter om 14 dage med 4 hjemmekamp, så kom i hallen i næste weekend eller den 5. oktober til 4 gange hjemmekamp!

Vi glæder os til at ramme de grønne baner!

På gensyn i hallen fra Viby Senior

Anders Søndergaard Madsen 
Seniorspillerudvalget i Viby Badminton Klub

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.