Iceland International: Stor succes for de danske talenter

Loading

I dag søndag var det finaletid ved Iceland International. Der var danskere med i 4 ud af 5 kategorier, og det skulle vise sig at blive en god finaledag for danskerne.

I damesingle skulle tredjeseedede Mette Poulsen op imod den femteseedede finne Nanna Vainio. På papiret en tæt kamp, men det skulle hurtigt vise sig at blive en kort affære. Mette Poulsen havde nemlig fuld kontrol over kampen, og finnen fik ikke et ben til jorden. Finalen endte med de knusende cifre på 21-11 og 21-9 til danskeren og kan glæde sig over en flot turnering.

I damedouble var der et rent danskeropgør, hvor de rutinerede Lena Grebak/Maria Helsbøl skulle op imod Emilie Juul Møller/Cecilie Sentow. Grebak/Helsbøl var skarpe igennem hele kampen og ser ud til at være klar til DM som starter om halvanden uge. Finalen endte nemlig med en sikker sejr til Grebak/Helsbøl på 21-13 og 21-12.

I mixeddoublefinalen var der også et danskermøde, hvor fjerdeseedede Niklas Mathiasen/Cecilie Bjergen stod overfor Lasse Mølhede/Trine Villadsen. Her var Mathiasen/Bjergen store favoritter, og der var heller ikke megen slinger i valsen for det danske par. De vandt finalen med 21-11 og 21-15. Mathiasen/Bjergen har haft en rigtig god turnering, hvor de blandt andet slog de førsteseedede Oliver Schaller/Celine Burkart på deres vej til triumfen.

Den sidste kamp med dansk deltagelse var i herredouble, hvor Frederik Aalestrup/Kasper Dinesen skulle op imod de førsteseedede Martin Campbell/Patrick Machugh fra Skotland. Danskerne var underdogs i finalen, og det skulle vise sig at blive en for stor opgave for danskerne. Finalen endte nemlig 21-16 og 21-17 i skotsk favør. Flot turnering af danskerne som blandt andet slog de andenseedede Peter Briggs/Tom Wolfenden i gårsdagens semifinale.

Resultater fra Iceland International

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.