Datoen til Repræsentantskabsmødet 2023 er sat: Der er valg til hovedbestyrelsen

Loading


“Oktober 13, 2022 12:15 Skrevet af Jonas Kildegaard Rasmussen

Lørdag den 1. april 2023 kl. 10.00 afholder Badminton Danmark sit årlige repræsentantskabsmøde og DGI Badminton sit årsmøde i Idrættens Hus i Brøndby. Der vil den samme dag blive afholdt BadmintonForum. Og vi håber, at du vil deltage i det hele.

Samtidig med repræsentantskabsmøde, årsmøde og BadmintonForum, afvikles der UDM i Brøndbyhallen. Så forhåbningen er, at vi sammen kan lave en weekend i badmintonsportens tegn, hvor vi mødes, gør status, kigger frem og får muligheden for at se god badminton.

På repræsentantskabsmødet er der blandt andet valg til 3 poster i hovebestyrelsen. Det drejer sig om valg til formand (3 år), holdturneringsansvarlig (2 år) og bredde- og udviklingsansvarlig (2 år).

Når man er valgt til hovedbestyrelsen i Badminton Danmark, og dette gælder for alle medlemmer, er man blandt andet ansvarlig for fastsættelse af forbundets overordnede strategi og idrætspolitiske profil, godkender reglementer, fastlægger kompetence og ansvar for de enkelte udvalg og meget andet. Så selvom man vælges til én af de nævnte poster, og dermed bliver ansvarlig for et område, skal man først og fremmest have lyst til og være indstillet på at arbejde overordnede med strategien for hele Badminton Danmark.

Udover de overordnede områder nævnt ovenfor, så er der lavet en ansvars- og funktionsbeskrivelse for hvert enkelt medlem i hovedbestyrelsen. Her står det beskrevet, hvad man specifikt forventer, at det enkelte medlem er ansvarlig for. Disse beskrivelser gennemgås og opdateres på det første hovedbestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmødet.

Læs de nuværende ansvars- og funktionsbeskrivelser lige her

Ønsker du at stille op til en af de ovenfor anførte poster, skal du jf. Badminton Danmarks Love, meddele dette senest 30 dage før valget til formand Tore Vilhelmsen på tore.vilhelmsen@hotmail.com eller næstformand Jens Dall-Hansen på jens_solvej@stofanet.dk. Er du interesseret i at høre mere om de forskellige poster, er du ligeledes velkommen til at rette henvendelse til formand Tore Vilhelmsen eller næstformand Jens Dall-Hansen.

For god ordens skyld kan det oplyses, at formand Tore Vilhelmsen genopstiller. Holdturneringsansvarlig Kristian Hedelund genopstiller. Bredde- og udviklingsansvarlig Bo Wendell (konstitueret) opstiller.

På vegne af hovedbestyrelsen,

Tore Vilhelmsen, formand”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.