Overblik: Fem spændende badminton-nyheder

Loading

Vi har samlet de fem nyheder om badminton, vi synes, der er mest spændende.

1. Axelsen laver millionkontrakt
Viktor Axelsen er trådt ind i en højere økonomisk liga med en ny aftale med produktleverandøren Yonex. Det er i sig selv ikke bemærkelsesværdigt, da Yonex og Axelsen har haft papir på hinanden i lang tid. Denne gang har der har været flere sponsorer inde i billedet ved fornyelsen, men det blev japanske Yonex, der gav det bedste tilbud til slut. Aftalen har denne gang et omfang, som er i millionklassen, og det sikrer 23-årige Axelsen en god økonomisk base til at forfølge sine mål.

2. Deltagerlisten til VM er klar
Der er blot en måned til VM i badminton begynder d. 21. august. Det internationale badmintonforbund, BWF har offentliggjort deltagerlisten til det kommende VM i Glasgow. Kina har maksimum fire deltagere i alle fem rækker – det kan intet andet land præstere. Danmark har det maksimale fire antal deltagere i herredouble og herresingle (Jan Ø. Jørgensen har trukket sig).

3. Carsten Mogensen vil beholde pointsystem
Herredoublespilleren Carsten Mogensen fortæller, at han foretrækker at fastholde det nuværende pointsystem. BWF har i en periode testet fem sæt til ni point, men står det til Carsten Mogensen skal der ikke ske ændringer på den front.

4. Viktor Axelsen hitter på Instagram
Mere godt nyt fra den ambitiøse fynbos side. For kort tid siden passerede Viktor Axelsen 100.000 følgere på sin Instagram-profil. Der er ingen andre danske badmintonspillere, der har den popularitet på Instagram. Mon ikke Axelsen er i top-10 over danske sportsfolk? Verdenstreeren er for nylig blevet indstillet til Danske Sportsjournalisters mediepris.

5. USA-rejsende slår VM-deltagere
Damesinglerne Sofie Holmboe Dahl og Natalia Koch Rohde har været på rundrejse i Nordamerika. Først spillede de Canada Open og derpå Grand Prix Gold-turneringen US Open. I den sidste turnering slog pigerne to kommende VM-deltagere i ottendedelsfinalerne. Det var Rituparna Pas (WR 47) fra Indien og Linda Zetchiri (WR 30) fra Bulgarien.

Læs mange flere nyheder på badmintonbladet.dk

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.