Dubai Superseries finaler: Vittinghus blev presset til bristepunktet

Loading

Tidligere i dag stod Hans-Kristian Vittinghus overfor mægtige Chen Long i Dubai Superseries finalen i herresingle.
HK har spillet fænomenalt igennem hele turneringen og har på imponerende vis slået både verdens nummer 4 Son Wan Ho fra Korea, verdens nummer 12 Kenichi Tago og ikke mindst Jan Ø. Jørgensen verdens nummer 3 i semifinalen i går.

I starten i kampen spillede HK virkelig skarpt og fornuftigt. Dog spillede Chen Long også på et højt niveau og var foran med 11-8 ved opholdet. I anden halvdel af sættet var Chen Long lige et par niveauer over sin danske modstander og kunne sikre sig første sæt med 21-16.

I andet sæt spillede Hans-Kristian Vittinghus igen i et højt tempo og fulgte godt med Chen Long. Der var op til flere lange og nervepirrende dueller, hvor begge spillere kæmpede med næb og klør, for at fjerbolden ikke skulle gå i gulvet. Det så lovende ud for danskeren, da han kom foran med 8-6. Derefter kom kineseren dog tilbage og var snævert foran med 11-10 ved opholdet.
Efter opholdet var der desværre helt udsolgt for Vittinghus, og kineseren tog hele 10 point i træk og kampen. Chen Long vandt kampen med 21-16 og 21-10 og vandt dermed Superseries finalerne 2014 som han også gjorde i 2012.

Resultater fra BWF SuperSeries Masters Finals 2014

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.