Så går det løs i den individuelle U-VM turnering

Loading

U-VM i Perus hovedstad Lima går ind i sin anden uge, og dermed begynder den individuelle VM-turnering, hvor flere danskere er godt seedede. Tirsdag er første spilledag, og Amalie Magelund Krogh og Rasmus Kjær Pedersen lægger ud for Danmark.

Kineserne sad tungt på holdturneringen, specielt da 2. seedede Korea, som Danmark slog, stillede med deres B-hold. Danmark fik en 7.-plads, men nu er det  tid til at levere resultater på egen hånd for de danske ungdomslandsholdsspillere.

Herresingle og Anders Antonsen
Efter en stribe flotte præstationer på AB Aarhus’ ligahold og imponerende seniorresultater ude i Europa, vil de største forhåbninger knytte sig til Europamesteren Anders Antonsen. Han er seedet tre og skal i første omgang formodentlig slå sig forbi et par koreanere for at komme hen mod de medaljegivende slutkampe i det 118 mand store felt.

Se lodtrækningen i herresingle ved U-VM 2015.

Herredouble er bundseedet
Anders Antonsen er ikke den højest seedede dansker. Det er herredoublen med Frederik Søgaard og Joel Eipe. De er nemlig seedet to og har fået en fin lodtrækning. De første tre runder ser overkommelige ud, inden der begynder at komme seedede asiatere på den anden side af nettet.

Se hele lodtrækningen i herredouble ved U-VM 2015.

Søby er i treer-position
Ditte Søby har en tredje – og fjerdeseedning i henholdsvis damedouble med Julie Dawall og mixeddouble med Frederik Søgaard. I damedouble bliver det hurtigt alvor, da der venter thai’er i anden runde, og derfra må modstanden forventes at være asiatisk. I mixeddouble skal Greve/Odense-parret starte ud mod japanere og derpå taiwanesere. Så der bliver ingen nemme kampe at starte ud på.

Se hele lodtrækningen i damedouble og mixeddouble ved U-VM 2015.

To piger skal kæmpe om medaljer
I damesingle har Danmark som den eneste kategori to seedninger. Julie Dawall er 8.-seedet, mens Mia Blichfeldt er 14.-seedet. Det har åbnet turneringen op, at den dobbelt forsvarende mester, Akane Yamaguchi fra Japan, har meldt fra. Men det er fortsat en særdeles stærk turnering med kineseren He Bingjiao som favorit.

Se hele lodtrækningen i damesingle ved U-VM 2015.

 

Læs også

Søgaards blog: Jeg ser gode perspektiver i det nye samarbejde med Daugaard

Denne blog kommer til at handle om det nye samarbejde med David Daugaard. Sidst beretter …