Anders Kristiansen

Anders Kristiansen bliver svensk landstræner på fuldtid

Loading

Anders Kristiansen skal fremover være fuldtidsansvarlig for den svenske landsholdstræning i Uppsala, nord for Stockholm.

Fra deltid til fuldtid
Det var ved VM i august 2014, at AK spillede sin sidste kamp på internationalt niveau. Efterfølgende har Værløse-spilleren fungeret som assisterende svensk landstræner på Eurocentret 1½ dag om ugen.

Nu bliver det til en 2 års fuldtidsstilling som assisterende svensk landstræner for Anders Kristiansen, og han skal arbejde i Uppsala med at udvikle de bedste svenske spillere, så de kommer op på internationalt eliteniveau.

– Dette er meget positivt for svensk badminton. Vi har fået en aftale med en træner, som er vældig engageret, har stor viden om træning, samt ved hvad der kræves for at nå Europa- og verdenseliten, siger Sveriges landstræner Jonas Herrgårdh til det svenske badmintonforbunds hjemmeside.

Væk fra Værløse?
Det bliver spillere som Henri Hurskainen, Nico Ruponen, Mattias Borg og Amanda Högström, der kommer under AKs vinger i det svenske fremover. Det virker sandsynligt, at Anders Kristiansen er tabt for Værløses Badmintonliga-mandskab i næste sæson.

Kilde: Badminton Sweden

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.