Det blev en kort fornøjelse for Joachim Fischer/Christinna Pedersen, da Kim Astrup trak sig i første sæt. Foto @ Annette Vollertzen

Dyre afbrændere i dansk mix

Loading

Begge danske mixdoubler har spillet deres første kampe i dag, og begge havde favoritværdigheden hæftet på sig.

Der var modstand fra Singapore til Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen, der var oppe mod Danny Bawa Chrisnanta og Yu Yan Vanessa Neo, som de førte 2-0 over i indbyrdes opgør inden VM.

Første sæt var meget tæt. Godt nok var danskerne foran hele vejen og førte hen mod slutningen af sættet med 18-14. Men ved hjælp af nogle dyre danske afbrændere tog Chrisnanta og Neo fire points i træk og kom op på 18-18. En snert af usikkerhed meldte sig på banen, men Joachim og Christinna formåede heldigvis at tage første sæt alligevel med cifrene 21-19.

I andet sæt var der mere styr på det, og der var reelt aldrig tvivl om kampens endelige udfald. Fra 7-6 så danskerne sig ikke tilbage, og med sætsejr på 21-12 spillede de sig sikkert til tredje runde, hvor de skal op mod indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto.

Overlegent første sæt
Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl er 13.-seedede ved VM og var oppe mod Toby Ng og Alex Bruce fra Canada. De to par havde mødt hinanden en enkelt gang tidligere. Det var ved All England i år, hvor danskerne vandt overbevisende i to sæt.

Mads og Kamilla var overlegne i første sæt, som de vandt 21-12. De var aldrig bagud, og det lignede samlede en nem opgave at spille sig videre ved VM.

I andet sæt kom canadierne imidlertid stærkt igen og bragte sig pludselig foran med fire. De lignede absolut to, der ikke bare ville give op uden kamp. Danskerne kom dog tilbage i sættet, og fra 14-14 til 19-19 var der ingen af parrene, der førte med mere end et enkelt point.

Herfra var den danske duo skarpest, og de kunne notere sig en samlet sejr på 21-12 21-19.

Kamilla Rytter Juhl udtalte efterfølgende til TV2 Sport, at de fik brugt kampen til at spille sig godt ind i hallen, og at det var en rigtig fin start for dem.

Se programmet for mixdouble her.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

2 Kommentarer

  1. flot nok at begge par vandt !