Foto @ Annette Vollertzen

Hans-Kristian Vittinghus er nu DM-favorit efter afbud

Loading

To af DM-turneringens største profiler, Jan Ø Jørgensen og Viktor Axelsen har meldt afbud.

Da Hans-Kristian Vittinghus i mandags var gæst i DR podcasten Sportsugen luftede han, at Jan Ø Jørgensen måske var skadet, og at han selv skulle til scanning onsdag, før han var sikker på sin deltagelse.

Nu har Jan Ø. Jørgensen som frygtet meldt fra på grund af problemer med ryggen.

– Det er sindssygt irriterende, at det skal komme nu. Jeg har trænet rigtig godt efter sæsonfinalerne i Dubai og følte mig i god form, og jeg så frem til nogle fede kampe under DM, så det er virkelig ærgerligt, siger Jan Ø. Jørgensen til Badminton Danmark.

At Viktor Axelsen også melder fra er en ekstra streg i regningen.

– Efter nogle gode og barske uger med masser af hård træning, skulle jeg have spillet DM i denne uge. Desuden skulle jeg til Kina mandag for at spille opvisningskamp mod Chen Long, skriver Viktor på Facebook..

– Desværre har jeg haft smerter i min højre fod siden træningen i mandags. Jeg har haft overbelastningsskader i den højre fod, da jeg var yngre, så jeg har været nervøs.

– Jeg fik lavet en MR-scanning tirsdag, og heldigvis er der ikke brækket noget, men foden behøver hvile. Det er naturligvis virkelig frustrerende, da jeg havde set frem til at spille nogle kampe i de næste par uger.

Dermed er seedningerne blevet ændret, så Hans-Kristian Vittinghus nu er topseedet til at tage sin første individuelle DM-titel for seniorer. Anders Antonsen er bundseedet, men Emil Holst og Rasmus Fladberg er seedet til semifinalerne.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Christine Hugger Jørgensen ØV!!!