TSS-træner: Vi har ikke sat noget til

Loading

Tirsdag aften blev der taget hul på det første af to semifinaleopgør mellem TSS og VEB i Badmintonligaens slutspil. Det blev en forholdsvis udramatisk affære, da begge holds favoritter leverede varen, og dermed blev det uafgjort 3-3.

– Vi har ikke sat noget til, men vi har heller ikke skaffet os så godt et udgangspunkt, som vi kunne. Det svarer til at have spillet 0-0 på hjemmebane i Champions League, sagde Skælskør-Slagelses træner, Steen Pedersen til sn.dk.

Hans-Kristian Vittinghus havde revanche til gode mod Victor Svendsen fra januar-mødet mellem de to klubber. Den fik Vittinghus, selvom Svendsen sprællede godt. På den anden første runde bane var Beiwen Zhang som forventet total overlegen mod Katrine Nielsen, der var sat på noget af en uriaspost.

Overraskende havde TSS ikke genvalgt Scott Evans til 2. herresingle mod Raul Must. Ireren vandt ellers i januar i to sæt over esteren. Istedet tabte Evans mixeddoublen sammen med Selena Piek-reserven Josephine van Zaane, og da Joachim Persson ikke kunne matche Raul Musts fart og sikkerhed var TSS dermed bagud 1-3.

Anders Skaarup og Kim Astrup reducerede sikkert til 2-3 mod Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak.

Dermed var det op til damesingle-finalister fra DM, Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen at sikre TSS et uafgjort resultat. De spillede mod svenske Nistad og Wengberg, der havde vanskeligt ved at holde fejlprocenten nede, når særligt Line Kjærsfeldt lagde tryk på fra forbanen. Uden slinger i valsen spillede TSS-pigerne remisen hjem.

– De har gjort det godt fint og har et godt niveau. Men jeg synes, at Mette og jeg er bedre badmintonspillere. Vi har både en god defensiv og en god offensiv, og det gør, at man er tryg på banen, siger Line Kjærsfeldt til sn.dk.

Kækt nok annoncerede halspeakeren i en pause, at der var mulighed for at komme til Guldmatch med TSS i Frederiksberg-hallerne 4. maj, hvis Badminton Danmark afvikler finalen i år. “Det er jo ikke alle år, det sker”, lød det med slet skjult henvisning til sidste års aflyste Guldmatch, som TSS absolut havde deres andel i.

Først skal sjællænderne en tur til Arena Nord og besøge VEB på udebane, og det bliver næppe en nem opgave. Det kræver en sejr for at gå i finalen. Se alle resultater fra 1. semifinale mellem TSS og VEB. Returopgør er torsdag d. 23. marts.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.