Foto @BadmintonBladet

EMTC2017: Boe og Mogensen uddeler bøllebank i samlet dansk sejr

Loading

Tidligere på dagen spillede de to andre hold i Danmarks pulje til EM for blandede hold, og det blev med en sejr på 4-1 til Frankrig over Bulgarien. Her til aften var det så Danmarks tur til at møde taberen Bulgarien, i den for Danmark, første kamp til EM for blandende hold. Her blev det til en sejr på 4-1.

Det var et Danmark i en ganske stærk opstilling der mødte bulgarene, der havde rystet posen lidt, og således ikke havde Gabriella Stoeva og Linda Zetchiri med.

Første kamp var herresingle, og her bragte Danmarksmesteren Anders Antonsen, med cifrene med 21-8 og 21-11, Danmark foran. Knap så godt gik det i anden kamp, hvor Zetchiris erstatning, verdensrangslistens nummer 100, Mariya Mitsova i tre sæt kunne reducere for Bulgarien mod den detroniserede Danmarksmester Line Kjærsfeldt.

Tredje kamp var så Mathias Boe og Carsten Mogensen, og her blev der bestemt ikke taget nogle gidsler. På 18 minutter og med to gange 21-3 bragte stjernedoublen Danmark foran 2-1. En fantastisk start for den danske herredouble, der dermed viser stor styrke til EM.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl havde således mulighed for at sikre den samlede sejr, og damedoublen skuffede ikke. Første sæt viste sig dog at være lidt tættere end måske ønsket, men med 21-18 og 21-13 vandt Pedersen og Rytter Juhl kampen.

Sara Thygesen og Mathias Christiansen skulle så have spillet den femte kamp, men Bulgarene valgte at trække sig, og dermed sluttede det med en 4-1 sejr.

Danmark møder i morgen Peter Gades Frankrig i kampen om førstepladsen i gruppe 1.

Resultaterne fra EMTC2017

Læs også

EWTC 2016: EM guld til de danske damer

Det blev også til guld for det danske damelandshold i badminton. Ligesom med herrene blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.