Magtmisbrug: Den indiske farce på Island

Loading

For små 14 dage siden var der international badmintonturnering på Island. Her var tre helt ukendte, indiske spillere tilmeldt, men ingen stillede op.

Indien på vej op
Indisk badminton har haft stigende succés i de seneste år. Navne som Saina Nehwal, PV Sindhu, Kashyap Parupalli og senest Srikanth Kidambi klinger velkendt hos badmintonfans. Men det indiske badmintonforbund (BAI) har en til tider eksotisk måde at udtage spillere på.

indien icelandKorruptionen florerer
Tre spillere var tilmeldt på Island. Apinder Sabharwal på 49 år, Manmohan Sharma på 46 år og Abhishek Sharma på 22 år. De to førstnævnte er henholdsvis dommer og politibetjent, mens Abhishek er søn af Manmohan. Da turneringen skulle i gang, trak de sig alle i sidste øjeblik.

– Sådan nogle situationer forekommer jævnligt nu om dage, fortæller en anonym embedsmand til Times of India. Hvordan kan de sende ældre mennesker til en international turnering? Turisme er den eneste årsag til, at disse personer rejser afsted.

– For et par måneder siden sendte de blandt andet BAI’s præsidents datter på en tur til Japan. Regeringen er nødt til at træde ind og kontrollere dem. De kører det nationale forbund som deres eget kongedømme. Det er på tide, at korruptionen bliver revet op med rode.

Vel har dansk badminton sine udfordringer, men forhåbentlig ingen af denne karakter.

Kilde: Times of India

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.