Iceland Int’l: En seedning, men gode muligheder for sejre

Loading

Intet mindre end 31 antal danskere skal de næste dage dyste på Island i Iceland International. Torsdagen byder på kvalifikationen hvor ni danske singler er med. Der er ikke kvalifikation i doublerne.

En enkelt seedning
Til turneringen er der kun en enkelt seedning, og det er i herresingle hvor Kim Bruun er seeded som nummer otte. Det betyder at Kim i første runde skal møde en kvalifikationsspiller. Til turneringen er Adrian Dziolko førsteseeded, Kim har dog vundet deres eneste indbyrdes opgør. Hvad polakken er lavet af får vi dog svar på allerede i anden runde, her skal Steffen Rasmussen potentielt op mod ham. Indtil videre har Steffen i to først ikke vundet, men det er næsten et år siden de to mødtes.

Trods de manglende seedninger er der dog glimrende muligheder for sejre i flere af rækkerne.

Holmboe Dahl med muligheder
I damesingle er der et interessant opgør allerede i første runde. Her skal Gentoftes Sofie Holmboe Dahl nemlig op mod TSS’s Sonja Pekkola, vinder Sofie den kamp, render hun ind i Kati Tolmoff, som er seeded som nummer to. Da de to mødtes i Badmintonligaen blev det til tre tætte sæt, så selvom Sofie ikke er seeded kunne det meget vel blive hendes turnering, men Tolmoff skal lige besejres på vejen.

Søgaard kan overraske
I herredouble er der et interessant par med. Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard er således med, og med to spillere som begge har Badmintonligakampe på CV’et er det ikke utænkeligt at de kan komme langt, trods den manglende seedning. Efter anden runde vil de potentielt skulle møde et andet dansk par: Jeppe Ludvigsen og Ditlev Jæger Holm.

Selv samme Søgaard er også med i mixeddouble og allerede i anden runde skal ham og makkeren Sara Lundgaard op mod de førsteseedede. Først står den dog på et islandsk par.

Sara Lundgaard er sammen med Josephine van Zaane med i damedouble, og bliver kastet for løverne allerede i første kamp. Her står den på de førsteseede tyrkere Cemre Fere og Ebru Yazgan. I den anden ende af programmet skal Mai Surrow og Julie Dawall Jacobsen op mod de andenseeded i første kamp.

Kampene til Iceland International

Læs også

Søgaard efter to dramatiske sejre i Badmintonligaen: Det har været en stor forløsning

Frederik Søgaard har efter skiftet i år til TSS nu været en del af et …