German Open: Artige danske overraskelser

Loading

Tirsdag blev der spillet de første kampe ved German Open, og her var Danmark talstærkt repræsenteret specielt i herresingle.

Christian Lind Thomsen stiller både i herresingle og herredouble ved German Open. I herredouble stod han med sin østrigske makker Jurgen Koch overfor det franske par Lucas Corvee/Brice Leverdez i første runde af kvalifikationen. Det blev desværre til et dansk/østrigsk nederlag i 2 sæt.

Flot dansk sejr
I herresingle var der mange danskere i aktion. Emil Holst skulle i sin første runde op imod den høje thailænder Tanongsak Saensomboonsuk. Tanongsak er nummer 20 i verden, mens Holst er nummer 57. Derfor var thailænderen stor favorit inden kampen.
Tanongsak skulle dog hurtigt blive gevaldigt presset af den unge dansker som fik en god start på 1. sæt. Thailænderen kom dog tilbage til sidst i sættet men måtte alligevel se sig slået med 21-19 af Emil Holst. I 2. sæt spillede Holst fremragende, og Tanongsak kunne slet ikke følge med. Derfor blev det til en sikker sejr til Emil Holst på 21-19 og 21-11. En virkelig flot kamp af danskeren som møder franske Thomas Rouxel i morgen.

Revanche for Christian Lind
Christian Lind Thomsen skulle i sin herresinglekamp op imod verdens nummer 24 Wei Nan. På papiret var Wei Nan klar favorit, og han skulle også få den bedste start på kampen. Wei Nan tog 1.sæt med 21-15. 2. sæt var meget tæt, men her var Christian Lind skarpest og sikrede sig sættet med 21-19. I 3. sæt var Wei Nan rystet, og det udnyttede Christian Lind til at sikre en af sine største sejre til dato. Christian Lind vandt kampen med 15-21, 21-19 og 21-18. En rigtig god kamp af danskeren som står overfor Goon Soon Huat fra Malaysia i morgen.

Favoritsejre
Jan Ø. Jørgensen vandt sin første kamp sikkert i to sæt over en spiller fra Sri Lanka. Han møder Tzu Wei Wang i morgen. Også Kim Bruun, Hans-Kristian Vittinghus og Rasmus Fladberg sikrede sig videre avancement. HK møder Fladberg i næste runde, mens Kim Bruun står overfor Wing Ki Wong.
Desværre måtte Flemming Quach gå slukøret fra sin kamp efter et nederlag i 3 sæt til Ka Long som til daglig spiller for Greve i Badmintonligaen.

I morgen skal de danske deltagere i herredouble, mixeddouble, damesingle og damedouble i aktion i deres første runde.

Resultater fra German Open

/Anders Jensen/Badmintonligaen/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.