Foto @VEB

Estonian Int’l: Ingen Vendsyssel mod Odense i finalen

Loading

Alle finalepladserne er nu fordelt til Estonian International. Det blev desværre ikke med danskere, som der ellers har været tradition for.

I mixeddouble er det ene par Lea Palermo og Bastian Kersaudy, som også er førsteseedet. Det franske par har været ganske suveræne og endnu ikke tabt et sæt. I finalen møder de Olga Morozova og Alexandr Zinchenko som er useeded. De slog de andenseedede i tre sæt.

Den ene finalist i damesingle blev Irina Andersens overkvinde Maria Ulitina, og hun møder Lianne Tan, som slog Vendsyssels Kati Tolmoff i tre sæt. Finalen bliver således en kamp mellem de to topseedede spillere.

De andenseedede Kristin Kuuba og Helina Ruutel blev de eneste fra Estland til at komme i finalen, og her møder de Anastasia Chervyankova og Olga Morozova. Også her er der tale om at dem der er seeded i top nu også står i finalen.

I herredouble var der ikke et førsteseeded par, og det har givet mulighed for andre at tage deres plads. Her blev det Jones Ralfy Jansen og Josche Zurwonne som tog den ene plads. I finalen møder de de tredjeseedede skotter Martin Campbell og Patrick MacHugh.

Herresinglefinalen blev ikke et opgør mellem Vendsyssel og Odenses herresingler, da det ikke lykkedes Raul Must at vinde sin semifinale mod Lucas Claervout. Ville Lång derimod vandt sin, og er således finaleklar.

Resultaterne fra Estonian International

Læs også

Estonia International: Vendsyssels førstesingle er førsteseedet

I morgen starter Estonian International. Sidste år blev turneringen vundet af Raul Must, der til …