Irina Andersen vandt en flot sejr. Foto @ Rico Dahl

Estonian Int’l: Kun en enkelt kvartfinaleplads

Loading

En lille danske skare er for tiden i Estland til Estonian International. Efter kvalifikationen igår kom Ikasts Victor Svendsen med i hovedturneringen.

Victor Svendsen som tidligere på ugen spillede tæt med Anders Antonsen i ligakvalifikationen, startede med at vinde over Matej Hlinican i to sæt. Dernæst var det den andenseedede franskmand Lucas Corvee. Her blev det til to utroligt tætte sæt, men desværre med franskmanden som vinder. 24-22 og 23-21 lød cifrene på.

I herresingle er Odenses Raul Must og Vendsyssels Ville Lång. Begge er videre til kvartfinalerne. Da de er i hver sin halvdel af programmet, kan de potentielt skulle møde hinanden i finalen.

I damesingle er Irina Andersen klar til kvartfinalen. Det bliver dog ikke en nem sag at komme videre, da den står på førsteseedede Maria Ulitina. Irina startede hovedturneringen med at vinde i tre sæt, og anden runde bød på en sejr i to sæt.

– Det var to gode kampe for mig. Den første måtte jeg kæmpe mig igennem med et lidt nervøst spil. Jeg havde svært ved at finde længden, og så er den første kamp jo altid lidt svær. Men jeg er glad for at jeg var der mentalt til sidst i kampen. I anden kamp spillede jeg rigtig godt. Mit spil fungerede og jeg var god til at gøre de rigtige ting og holde fokus på det. Så jeg er rigtig glad for mine to sejre i dag, fortæller Irina til BadmintonBladet.

I damesingle er Vendsyssel også repræsenteret, her med Kati Tolmoff som er seeded som numer tre. I morgen møder hun Akvile Stapusaityte.

Irina var også med i mixeddouble hvor hun havde Steve Olesen som makker. Det blev dog kun til en enkelt kamp for det unge par. Det blev også kun til en kamp for Steve i herredouble, hvor han spillede sammen med Filip Myhren.

Resulaterne fra Estonian International

Læs også

Slovenia Int’l: Hold øje med mixeddoublen og damesinglerne

De europæiske badmintonspillere har i denne uge mulighed for at samle erfaring og point i …