Færre kampe slutter med aflysning

Loading

Efter et år med OL kvalifikation på programmet for verdenseliten i badminton, har Badzine.net, samlet sammen på hvor mange kampe mellem samme nation endte med at den ene side trak sig.

Udgangspunktet har været at undersøge om der er nogen grund til at tro at matchfixing forekommer. Tilbage i 2011, hvor Badzine.net også gennemgik resultaterne fra indbyrdes kampe, havde Kina en femtedel af deres kampe, som endte med at kampen blev aflyst enten før eller under som følge af en skade. Sidste år hvor man kiggede på data igen var andelene faldet, men lande som Kina og Korea havde stadig en interessant andel af deres kampe som endte med at blive aflyst grundet skader.

Sidste års tal fra Badzine.net

På trods af at dette år har været et OL år, hvor der er rigtig meget på spil for de respektive lande i forhold til at få så mange spillere med som muligt, har man ikke fundet nogle nævneværdige udsving.

Kilde: badzine.net
Kilde: badzine.net

Af oversigten kan det også ses at der har været meget få kampe som ikke er blevet afsluttet, og i Japans tilfælde med at have hele to kampe aflyst, så skyldes det at Misaki Matsutomo blev skadet og måtte trække sig fra to kampe til Japan Open.

Kilde: Badzine.net

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …