Mads Conrad og Mads Kolding.

Fire fede badmintonupdates

Loading

Her er fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse:

Conrad undrer sig over lodtrækningen

Forud for turneringen i Hong Kong havde Mads Conrad et opråb til BWF. Han udtalte nemlig til Badminton Europe, at der må være en fejl i deres lodtrækningssystem. Nu har han og makkeren nemlig mødt Boe og Mogensen ved tre lejligheder i Super-Series-kvartfinaler i 2017. De stod endda også til at møde Boe og Mogensen i Hong Kong, men her måtte den rutinerede herredouble trække sig.

Dansker vinder bronze med Para-VM

Cathrine Rosengren sikrede sig i weekenden en flot bronzemedalje ved Para-VM i Sydkorea. Hun spillede sig i suveræn stil i semifinalen, som gjorde, at hun var sikker på en bronzemedalje. Hun måtte dog give fortabt i semifinalen efter et yderst lige opgør mod en japaner. Nu er det næste mål de paralympiske lege, som hun fortæller til DR.

Lær Carolina Marin at kende

Carolina Marin fortæller i et glimrende interview med Jyllands-Posten om, hvordan hun kan sammenlignes med Axelsen, nødvendigheden af hendes omdiskuterede råb og meget mere. Her får man også at vide, hvordan hun kom til at spille badminton, som er lidt overraskende, da hun ikke er ud af en sportsfamilie.

Kidambi Srikanth er Årets Sportsmand i Indien

Kidambi Srikanth blev for nylig kåret til Årets Sportsmand i Indien, som man kan se på hans Twitter-profil. Han har i år været den suverænt mest vindende herresingle-spiller i Super Series-sammenhæng. Således har han hentet imponerende fire titler. Han kunne have hentet endnu en i sidste uge i Hong Kong, men trak sig grundet en skade. Han deltager i sæsonfinalerne.

 

Læs også

Kolding og Conrad henter imponerende sejr: Nu venter altafgørende kamp

Mads Conrad og Mads Kolding vandt deres anden kamp ved sæsonfinalerne. Mads Conrad og Mads …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.