Lyst til et job med badminton hver dag?

Loading

fjerbold1Det lyder som en drøm for mange badmintonelskere, og lige for tiden bliver der søgt kandidater til fire fuldtidsjobs, hvor man får masser at gøre med badminton.

Der er ingen tvivl om, at badminton er en spændende sport både at dyrke selv og følge fra sidelinjen. Men forestil dig at møde ind på arbejde hver dag, hvor du skal gøre en forskel i miljøet omkring badmintonsporten – her er der fire muligheder.

Badminton Europe
Det europæiske badmintonforbund, Badminton Europe søger en Junior Manager, som skal holde styr på deres kommunikationen på internettet. Du skal have kendskab til badminton, nyhedsskrivning, hjemmesider, blogs, sociale medier og lignende. Jobbet er på Badminton Europes hovedkontor i Brøndby, ikke langt fra Idrættens Hus. Der er ansøgningsfrist d. 8. juni. Læs mere om jobbet som Junior Manager hos Badminton Europe.

DGI Storstrømmen
I Vordingborg søger DGI en idrætskonsulent til et af organisationens 14 landsdelskontorer. Jobbet indebærer rådgivning og vejledning af klubberne i området, med særlig vægt på udvikling af badmintonsporten. DGI har en bred vifte af gode tilbud til medlemsklubberne, og en idrætskonsulent er en vigtig aktør i at få tilbuddene helt ud til badmintonspillerne. Der er ansøgningsfrist d. 16./17. juni. Læs mere om jobbet som Idrætskonsulent hos DGI Storstrømmen.

Badminton Danmark
Det danske badmintonforbund søger en meget forretnings- og udviklingsorienteret direktør, der skal være med til at fastlægge strategien og forbedre økonomien. Ansøgningsfristen fremgår ikke på nuværende tidspunkt. Læs mere om jobbet som Direktør for Badminton Danmark.

Norge
Det norske badmintonforbund søger iøvrigt en projektleder til klub- og aktivitetsudvikling. Stilingen er tidsbegrænset med mulighed for forlængelse. Der er ansøgningsfrist d. 17. juni. Læs mere om jobbet som Projektleder Hos Norges Badminton Forbund.

Læs også

Overblik: Fire updates fra badmintonverdenen

Her har vi samlet fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse. 1. Badminton Europe …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.