Frederik Søgaard og makkeren Mathias Bay-Smidt

Slovenia: Dansk deltagelse i alle kategorier

Loading

Kvartfinalerne til Slovenia International bliver med danskere i alle kategorier, og endda et enkelt daskeropgør.

De første kampe er mixeddouble og her er der dansk deltagelse i de tre kvartfinaler som bliver spillet. Den fjerde kvartfinale er allerede afgjort da englænderne Sarah Walker og Sean Vendy fik sejren på walk over.

I de tre kvartfinaler står Josephine van Zaane/Zvonimir Durkinjak, Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen og Sara Lundgaard/Steve Olesen.

Herresingle bliver kun med dansk deltagelse i en kamp, men her der tale om en dansker på hver side af nettet. Mads Christophersen slog i tre sæt fjerdeseedede Kasper Lehikoinen, og Ditlev Jæger Holm slog Daniel Ojaaar i to sæt. De to danskere mødes således i morgen og afgør hvem af dem der skal have semifinalepladsen.

Som i mixeddouble er der også deltagelse i tre kvartfinaler i damesingle. Andenseedede Sofie Holmboe Dahl skulle godt nok bruge tre sæt til at slå Carissa Turner, men med 14-21, 21-15 og 21-14 er hun nu klar til kvartfinalen. Julie Dawall Jakobsen og Irina Andersen er også videre, og de møder hinanden i semifinalen, såfremt de vinder i morgen.

Damedouble bliver kun repræsenteret af et par. Josephine van Zaane og Sara Lundgaard, har endnu ikke været i kamp, så kvartfinalen i morgen mod Jessica Pugh og Cheryl Seinen bliver deres første.

I herredouble har Frederik Aalestrup og Mathias Moldt Baskjær en svær kamp, når de i morgen skal møde Joshua og Sam Magee. Rasmus Kjær Pedersen og Jeppe Bay Madsen er også videre og de skal møde Joel Eipe og Alexander Bonds overmænd, Ben Lane og Sean Vendy. Sidste danske par i herredouble er Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard, ligesom Aalestrup og Baskjær har de også svær modstander. De møder nemlig de andenseedede Roman Zirnwald og Dominik Stipsits.

Kampene starter imorgen kl. 10.00,

Resultaterne fra Slovenia International

Læs også

Mai Surrow efter slovensk triumf: Det er fedt at forsvare vores titel

Der var tre danske repræsentanter i finalerne ved Slovenia International, og her blev det til …