Mads Kolding og Mads Conrad. Foto @BadmintonBladet

Kolding og Conrad overvandt store problemer

Loading

Mads Kolding og Mads Conrad hentede en snæver sejr i første runde ved Malaysia Masters.

Kolding og Conrad var oppe mod hollænderne Jacco Arrends og Ruben Jille. Danskerne er verdens nummer seks, mens hollænderne er nummer 36. Kolding og Conrad var bagud i store dele af første sæt. Specielt i anden halvdel af sættet var de hele tiden et skridt bagefter, og de endte da også med at tabe sættet med 18-21.

I andet sæt var det meget bedre, og selvom de havde lidt problemer med at lukke sættet, lykkedes dette med cifrene 21-17. I tredje sæt var de også foran det meste af tiden. Alligevel blev det meget spændende til sidst. Danskerne fik nemlig kun akkurat lige kørt sættet hjem med 21-19.

Også Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen havde problemer i deres kamp. De var også i en klar favoritrolle mod Setyana Mapasa og Gronya Somerville fra Australien. Det var nemlig verdensranglistens nummer tre mod nummer 30. Danskerne vandt første sæt med cifrene 21-15. I andet sæt var det mere tæt, og det var faktisk først mod slutningen af sættet, at det danske par trak fra og sejrede med 21-17.

Der er masser af danskere i ilden resten af dagen.

Resultater fra Malaysia Masters

 

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

2 Kommentarer

  1. Er der noget link, hvor man kan se kampene? TV2 viser dem ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.