Bruun sejrede i Grækenland

Loading

Der blev kæmpet til det sidste da finalerne til Hellas Open i dag blev spillet. Det gav også pote for Kim Bruun der i sidste ende kunne lade sig krone som vinder i herresingle.

Dagens modstander for Kim var Gabriel Ulldahl, og her endte første sæt med en sejr til svenskeren på 21-12.

– Det var utrolig hårdt og op af bakke fra starten. Jeg må indrømme at jeg havde slet ikke benene i dag og det var et mirakel at jeg vinder i dag. Jeg kæmper alt hvad jeg kan og ligger mere ned end jeg står op. Første sæt starter okay. Vi følges ad i starten af kampen og den står 11-9 i første sæt til ham. Efter det får jeg ikke et ben til jorden og rammer muren fuldstædigt, fortæller Kim Bruun.

Andet sæt startede heller ikke særlig godt, men med masser af fight kom Kim igen og snuppede sættet 21-19.

– Andet sæt starter jeg med komme bagud 9-4 og kæmper med at bare at kunne holde mig inde i kampen og duellerne. Ved stillingen 17-14 til ham i andet sæt får jeg lavet nogle netrullere og få lavet nogle gode temposkift der sikre mig andet sæt 21-19.

Kampen skulle så afgøres i et tredje sæt, og her var det også marginalerne der sendte sejren til Kim og Danmark, selvom det måske ikke var lige kønt alt sammen.

– Tredje sæt fulgtes vi op hele vejen indtil han er foran 20-18 og har to matchbolde. Jeg får på en eller anden måde kæmpet mig til en sejr 22-20 i tredje sæt og utrolig stolt og glad over min måde at kæmpe mig til en sejr i dag. Det var ikke kønt på noget tidspunkt fra min side. Men det var en sejr! Slutter Kim af.

Ud over Kim Bruun var Steve Olesen/Filip Myhren fra Solrød og Sonja Pekkola/Jenny Nyström fra TSS i finalerne. Her blev det til en sejr til den finske damedouble, mens Steve og Filip måtte se sig slået i tre sæt.

Resultaterne fra Hellas Open

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

2 Kommentarer

  1. Fantastisk Kim – tillykke 💪🏼🇩🇰