Så enkelt kan klubadministration gøres

Loading

Klubmodul er en alt-i-een løsning med online betaling fra Klubmodul til badmintonklubben. Det giver jer ro og ingen restancer fra medlemmerne.

klubmodul inside bannerMere end 100 danske badmintonklubber har valgt Klubmodul, som deres foretrukne administrationsværktøj. Systemet er bygget enkelt og intuitivt op, og det kan anvendes af de fleste med et minimum af kendskab til software.

MEDLEMSSTYRING
I Klubmodul er medlemsstyringen det centrale element. Det er herfra, at klubben har 100 % styr på alle medlemmer. Hvem der er på hvilke hold. Hvem der har betalt. Hvem der er på venteliste. Og meget mere.

INTEGRERET REGNSKABSSYSTEM
Bogfør indbetalingerne hurtigt og korrekt hver gang, da alle indbetalinger er registreret med navn, konto og beløb. Med regnskabssystemet kan bogføring og regnskab nemt gøres klar til revisoren. Kort og godt, er der alt, hvad din klub har behov for i et regnskabsprogram.

MAIL & SMS
I klubmodul er der oprettet et stort overskueligt system til at kommunikere direkte med jeres medlemmer eller enkelte personer via mail/SMS. Alt er oprettet pr. automatik når et medlem tilmelder sig eller der oprettes en instruktør.

CMS STYRING AF HJEMMESIDEN
Via Klubmodul kan man nemt styre og vedligeholde klubbens hjemmeside vel, at mærke uden, at kende meget til hjemmesider. Nemt at administrere og samlet på et sted. Det er store fordel ved at have alt samlet et sted.

INSTRUKTØR/TRÆNER
Instruktører/trænere har deres eget login som giver flere muligheder. I trænermenuen kan trænere/instruktører bla. se egne hold og læse de dokumenter bestyrelsen lægger op til trænere i arkivet.

Læs mere på Klubmodul.dk

 

 

Læs også

Badminton og “Knæk cancer”

I uge 43 forener TV2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab danskerne i kampen mod kræft. …