Foto: Peter Møller Olesen

Gørlev Idrætsefterskole Danmarksmestre 2015

Loading

På Gørlev Idrætsefterskole arbejdes der målrettet med at optimere og udvikle skolens badmintonlinje. I den forbindelse er der op til igangværende skoleår bl.a. blevet ansat Emil Staack, der har stor erfaring indenfor for talentudvikling – og badmintonlinjen kunne ikke have ønsket sig et bedre skoleår! Inden DM for efterskoler var det bl.a. blevet til et Sjællandsmesterskab til skolens 2. hold samt ni DMu medaljer. Den helt store kulmination kom dog, ved Danmarksmesterskaberne for efterskolehold, da Gørlev Idrætsefterskoles 1. hold sikrede sig pokalen og dermed titlen som Danmarksmestre for efterskolehold i A-rækken 2015!

Emil Skov Heede, elev på Gørlev Idrætsefterskole, udtaler om vejen til DM guldet “Vi viser rigtig god moral fra første kamp og formår at være helt upåvirkede af rejsetid og det tidlige kampstartstidspunkt”. Gørlev Idrætsefterskole vandt de indledende kampe med 7-1 over Brøruphus efterskole, 5-3 over Sportsefterskolen SINE og endelig 7-1 over Skyum idrætsefterskole. I finalen var modstanderen Sportsefterskolen SINEs 2. hold og her kom Gørlev skidt fra start og bagud med 1-3, “Jeg var godt klar over, at vi var bagud, men selvom jeg kom i 3 sæt, følte jeg, at jeg havde styr på kampen” fortsætter Emil Skov Heede, der vandt sin single og efterfølgende double. Han var dermed kraftigt medvirkede til, at bringe holdet på 4-4 og en Golden set afgørelse.

Monica Hardt skulle sammen med Jess Møller Olesen spille det afgørende mixdoublesæt “Jeg havde egentlig ikke overvejet, at jeg kunne risikere at skulle spille Golde set, før Emil Staack, vores træner, nævner det for mig. Jeg ved, at det er logisk, at jeg spiller, men kan samtidig mærke det kæmpe pres der nu ligger på mine og Jess´ skuldre”. Monica der i klubregi repræsenterer Værløse Badminton fortæller om Golden set afgørelsen: “Vi kom rigtig godt fra start, men så begyndte nerverne at melde sig og de vinder 6 point på stribe, så vi pludselig blot er foran 20-16. Forløsningen var derfor enorm, da vi endelig vinder det sidste point og kan juble sammen med resten af holdet”.

Holdet der sikrede Gørlev Idrætsefterskole et historisk Danmarksmesterskab i A-rækken var; Diana Schultz Christensen, Monica Hardt, Paw Møller Olesen, Johan Rebbe Hansen, Jess Møller Olesen og Emil Skov Heede. “Det er en fantastisk holdindsats og mentalitet der leder frem til, at skolen vinder sit første Danmarksmesterskab i A-rækken. Kampen er så godt som tabt, da vi kommer bagud 1-3, men alle holder hovedet koldt og kæmper for den chance der fortsat er. Det er dejligt, at vi får vist, at man kan spille god badminton på Gørlev Idrætsefterskole, så nu håber jeg bare, at kommende elever får skrevet sig op tidsnok, så vi kan hjælpe dem yderligere på vej i deres udvikling” afslutter en tilfreds badmintonlinjetræner, Emil Staack.

Pressemeddelelse fra Gørlev Idrætsefterskole

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.