Flere danske kvartfinalepladser til Dutch International

Loading

Det er ved at være kvartfinaletid til Dutch International. Specielt i damesingle ser det rigtig godt ud, hvor både Julie Dawall Jakobsen, Mia Blichfeldt og Mette Poulsen er klar.

Julie har den på papiret sværeste kamp, når hun skal op mod Vendsyssels Kati Tolmoff, der er seeded som nummer tre. En sejr vil potentielt betyde at hun skal møde Mette Poulsen, såfremt Mette vinder hendes kamp. I den anden del af programmet er Mia Blichfeldt, som møder Mariya Mitsova fra Bulgarien. Mia er det eneste tilbageværende i den halvdel med en seedning, så det ser lyst ud for den tidligere Danmarksmester.

Herredoublerækken ser også rigtig spændende ud, og kan ende med næsten helt rene danske semifinaler. Steve Olesen spiller sammen med klubkammeraten Filip Myhren fra Sverige, og de kan med sejr skulle stå overfor Alexander Bond og Joel Eipe. I de to andre kvartfinaler er Mads Emil Christensen/Rasmus Rylander og Frederik Aalestrup/Mathias Moldt Baskjær.

Bond er også stadig med i mixeddouble, her som det eneste danskere. Bond og makkeren Ditte Søby spiller mod de førsteseedede Jenny Moore og Gregory Mairs fra England.

Damedoubles eneste dansker er i Solrøddoublen hvor Elisa Meldgaard spiller sammen med Lovisa Johansson fra Sverige.

Kvartfinalerne starter her kl. 11.00.

Resultater og kampe til Dutch International

Læs også

Knudsen efter drabelig danskerdyst: De spillede virkelig deres chance

Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen sejrede i anden runde af Dutch International efter et tæt …