Emils “Regler for Havebadminton”

Loading

Badmintonbladet har modtaget en mail fra Erik, der sagt ja til at den og hans udkast til “Regler for Havebadminton” må offentliggøres.

“Hej Badmintonbladet

Jeg og mine to børn, Linus og Dea, spiller en del badminton, men det gør min hustru Rikke ikke. Vanen tro havde vi nogle ketchere og bolde med ud i sommerlandet da vi skulle på ferie, og vi hyggede os alle fire bravt de aftener hvor det var muligt at spille.

Vi har ikke været opmærksomme på det før – det har nok ligget implicit – men i år kom vi til at tale om at Havebadminton faktisk er et meget anderledes spil end traditionel badminton. Det er et spil der i højere grad handler om at samarbejde og finde fælles løsninger.

Jeg prøvede derfor at søge på nettet om nogen havde formuleret nogle regler for Havebadminton. Det var der ikke, så derfor besluttede Rikke og jeg – med gode input fra børnene også – at formulere nogle.

I Havebadmintons ånd – alle er lige og alle skal være med – er de formuleret af en person med et godt kendskab til traditionel badminton og en uden det store kendskab. Det mener vi har givet et godt regelsæt, men alle havebadmintonspillere har naturligvis lov til at komme med ændringsforslag og fortolke på reglerne. Vi mener dog ikke at stk. 1 om at Havebadminton er et samarbejdsspil kan fraviges.

I skal være velkomne til at bringe reglerne på Facebook og/eller hjemmesiden.

Venlige sommerhilsener

Emil Juhl Svendsen, Københavns Badminton Klub (KBK)

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.