Viktor Axelsen slider sig videre i Kina. Foto @ Annette Vollertzen

Fortrøstningsfuld Viktor Axelsen kæmper med spillet

Loading

Fredag måtte Viktor Axelsen kæmpe hårdt for at holde kursen mod finalen ved India Masters i Lucknow. Det kørte ikke, som det skulle.

En af de dage
Den danske badmintonspiller nåede trods store vanskeligheder frem til semifinalen i Lucknow efter en sejr på 15-21, 21-17 og 21-16 over indiske Sai Praneeth.

– Det var én af de dage, hvor man bliver nødt til at arbejde med det, der fungerer for én – og gøre, hvad man kan for at få spillet til at køre. Jeg følte ikke, at spillet kørte særlig godt, så jeg er rigtig glad for, at jeg kunne arbejde mig til en sejr, fortalte Viktor Axelsen til badminton.dk.

Kashyap venter
Lørdagens semifinale skal spilles mod indiske Kashyap Parupalli, der ligger nummer 15 på verdensranglisten. Elegante Kashyap fører den indbyrdes statistik mod Viktor Axelsen med 1-0.

– Hvis jeg skal slå Kashyap på hjemmebane her i Indien, skal jeg have fundet mit bedste spil frem og tro på mit angreb. Det kræver højere niveau end i dag, men jeg tror på, at det nok skal komme.

Skulle danskeren nå finalen vil modstanderen vil være enten topseedede Srikanth eller eller 4.-seeded Prannoy begge fra Indien. Se alle resultater fra semifinalerne i India Masters 2015.

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.