Norwegian International: Dramatiske finaler udspiller sig

Joel Eipe og Philip Seerup i kamp. Foto@ Ibolya Berényi

Loading

Ved Norwegian International var der danske finalister med i fire ud af fem rækker. Det blev til to sejre i herredouble og damedouble, men der var mange tætte og dramatiske kampe undervejs

Hele ni danskere var i kamp i Sandefjord, da Norwegian International-finalerne blev spillet. Her lykkedes det Joel Eipe/Philip Seerup at vinde i herredouble efter en tæt kamp mod de fjerdeseedede englændere Matthew Clare/David King med 21-8, 18-21 og 21-19.

Undervejs i turneringen havde det danske par ekspederet de tredjeseedede landsmænd Steve Olesen/Mathias Weber Estrup ud af turneringen. Turneringenssejren er samtidigt deres første international titel sammen som par.

Efter kampen fortalte Joel Eipe, at kampen bølgede meget frem og tilbage, men at deres gameplan lykkedes godt i første og tredje sæt.

– Vi spiller et fremragende første sæt og holder vores plan, som vi havde aftalt inden. Vi var nok ikke helt klar til at de så satte tempoet op i andet sæt og blev et meget velspillende par, som vi fik store problemer imod. Vi holdt ikke helt vores aftale i 2. sæt med, at vi skulle styre nettet, for det gjorde de på bedste vis, kan man godt sige, og ender så med at hive det 2. sæt til dem. 3. sæt var meget op og ned for begge parter, de får nogle dømt nogle overhåndsserver, som sætter sig i hovederne på dem. Det gav os en fordel, så de sidste par bolde er det os, der styrer spillet. Vi tager de ryk, der skal til og vinder derfor kampen, skriver Joel Eipe til BadmintonBladet.dk

Sejren var speciel vigtig for Joel Eipe, da han har kæmpet med en skade i en længere periode. Sejren giver ham tro på, at han kan komme tilbage på et højt niveau.

– Det betyder meget for mig, da jeg har været skadet meget på det sidste, og så at vinde denne turnering gør, jeg får lidt troen tilbage på, at det godt kan lade sig gøre, alt det jeg går og kæmper med til dagligdagen. Og selvfølgelig en god start på makkerskabet, skriver Joel Eipe.

Sejr i damedouble
I damedouble var der rent danskeropgør på programmet, da Alexandra Bøje/Sara Lundgaard duellerede mod Isabella Nielsen/Claudia Paredes. Det blev en kamp, som Bøje/Lundgaard havde godt styr på. De vandt i to sæt med 21-19 og 21-9.

De resterende finaler med dansk deltagelse endte med nederlag. Både Lasse Mølhede/Alexandra Bøje og David Kim Kristensen var tæt på at sejre i deres finaler, men de tabte begge i tre sæt.

Resultater fra Norwegian International

Læs også

Semifinalen blev endestation for dansk par: Eipe er fint tilfreds med turneringen

Philip Seerup og Joel Eipe tabte semifinalen ved Finnish Open. Eipe fortæller om denne kamp, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.