Copenhagen Masters: Line Kjærsfeldt leverede flot præstation

Loading

De to første kampe er færdigspillet ved Copenhagen Masters i Falkoner Salen. Første kamp på programmet var i damesingle, hvor danske Line Kjærsfeldt stod over for verdens nummer 12 P.V. Sindhu fra Indien.

Inderen var favorit på papiret, men det skulle hurtigt vise sig, at Line Kjærsfeldt ville vise det danske publikum flot spil og fight. 1. sæt var en ensidig affære, og her vandt danskeren med 21-12. I 2. sæt kom Sindhu langt bedre med, og var foran ved opholdet 11-9. Danskeren kæmpede sig flot tilbage, og 2. sæt skulle vise sig at blive en tæt affære. Lange dueller og intens fight diskede begge spillere op med, men da det galt til sidst var Kjærsfeldt bedst. 21-19 endte 2. sæt med til danskeren, som på flot vis kunne sikre sig titlen i damesingle ved Copenhagen Masters 2015.

Cruisekontrol
Mixeddouble-kampen mellem Joachim Fischer/Christinna Pedersen fra Danmark og Ronan Labar /Emilie Lefel fra Frankrig blev spillet efter damesingle-finalen. Fra start til slut var der ikke den store spænding, hvor danskerne var i et gear helt for dem selv. Kampen endte med 21-16 og 21-11 til danskerne, som i morgendagens finale møder enten Carsten Mogensen/Kamilla Rytter Juhl eller Ronald Alexander/Melati Daewa Oktaviani fra Indonesien.

Senere på eftermiddagen spiller både Boe/Mogensen og Axelsen, mens der også er danskere i aktion i aften. De kampe starter fra kl. 19, hvor både Pedersen/Rytter Juhl, Conrad/Kolding, Antonsen og Mogensen/Rytter Juhl skal forsøge at spille sig til sejr.

Resultater fra Copenhagen Masters

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …