Jan Ø. Jørgensen havde grund til begejstring i Tyskland. Foto @ Annette Vollertzen

German Open: Jan Ø Jørgensen i hopla

Loading

Den topseedede badmintonspiller Jan Ø Jørgensen skulle til aften på banen ved German Open. Modstanderen var 10.-seedede Lee Dong Keun fra Korea.

Et gear op
Onsdagens 2. rundekamp var en ustadig omgang for Jan Ø Jørgensen. Her vandt den danske mester i to tætte sæt over stortalentet Tzu Wei Wang fra Taiwan. Torsdag var der andre boller på suppen.

Offensiv styrke
Lee Dong Keun er blandt Koreas 2-3 bedste herresingler og en giftig modstander, med god bevægelse og varierede slag. Det var derfor en koncentreret og engageret Jan Ø Jørgensen, der satte sig på kampen fra start. Efter et par slagudvekslinger i starten af 1. sæt, trak danskeren fra til 14-5 med flot offensivt spil. Selvom Lee kom tæt på ved 17-15, var der ikke tvivl om udfaldet. 21-17 til Jan Ø i første sæt.

Læs også: Lyt med da, Jan Ø gæstede Liga på P3 i mandags

Temposkift
2. sæt indledtes også lige, hvorefter Skovshoved-spilleren tog 6 point i trak fra 5-4 til 11-4. En meget lang og velspillet duel efter pausen gav Lee et lille overtag, men det varede blot tre dueller. Jan Ø fortsatte det flotte spil, hvor han veksler mellem at køre bolden rundt, og så tag pointene med nogle temposkift. Andet sæt gik til Jan Ø med 21-16.

Revanche til gode
Den stærke indsats giver håb for, at Jan Ø kan få ram på japanske Sho Sasaki i fredagens kvartfinale. De to har mødt hinanden to gange tidligere, og Jan har endnu til gode at vinde et sæt. Seneste opgør ligger dog 3 år tilbage.

Læs også: Jan Ø. tager pause fra Badmintonligaen

Hans Kristian Vittinghus mangler fortsat at spille sin kamp mod malaysiske Goh Soon Huat til ende.

Se alle danske resultater fra German Open 2015.

Læs også

Thygesen om vildt comeback: Vi kæmpede som ind i satan for hver en bold

Niclas Nøhr og Sara Thygesen leverede et vanvittigt comeback mod et meget stærkt par i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.